''eniaia antimetωπιση των θεματων που ανακυπτουν με τη χρυση αυγη''...

20:48 3/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Υπέρ μίας συνολικής πρότασης που θα τεθεί στην κρίση της Ολομέλειας της Βουλής για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν μετά το πρωτόγνωρο γεγονός...
ύπαρξης στο Κοινοβούλιο ενός νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ανέφερε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, στη
σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής δεν ετέθη επιμέρους ζήτημα που να έχει σχέση με την περικοπή αποζημιώσεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι υπόδικοι.
Με παρέμβασή του ωστόσο, ο κ. Βούτσης κατέστησε σαφές ότι το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν στις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή (θέματα άρσης ασυλιών, ενδεχόμενο αναπλήρωσης εδρών, χρηματοδότηση κόμματος, μισθολογικά, αποζημιώσεις, γενικά τα ονομαζόμενα προνόμια) πρέπει να συζητηθούν ενιαία κατά τη νέα Σύνοδο στην Ολομέλεια, διότι δεν είναι θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιμέρους ρυθμίσεις.
Δεν είναι σωστό τα ζητήματα που έχουν ανακύψει να λυθούν «φέτα-φέτα», αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στην Ολομέλεια με την πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, τόνισε ο κ. Βούτσης. Υποστήριξε επίσης πως διαφορετική θα πρέπει να είναι η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και που θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα