Ενας ακομα φιλος εφυγε για τη γειτονια των αγγελων απο την ερτ : αντωνης ζηζιματος

11:50 7/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πάρε χαρτί και γράφε γρήγορα: «Κύκλοι της Ρηγίλλης, αναφέρουν, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει αύριο στις αιτιάσεις του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου...και...». Αυτός ήταν ο...
Αντώνης Ζισημάτος. Στα νυχτερινά κυρίως δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ, όταν το δελτίο ήταν σε εξέλιξη στον αέρα, προσπαθούσε να περάσει κάποια είδηση χωρίς λογοκρισία κατά τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,
που τα πάντα ήταν υπό έλεγχο. Φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, με είχε πάρει πολλές φορές στο γραφείο του αρχηγού της ΝΔ. Άλλες φορές συναντιόμαστε στην «Μεσιμβρινή» πανεπιστημίου 10 που συνεργαζόταν, η στον Αστέρα συντάγματος που τώρα στεγάζεται το ΥΠΕΞ.

Τον Αντώνη, γνώρισα στα τέλη του 1976 αρχές του 1977, στη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ. Εγώ βρέθηκα στις ειδήσεις μετά την επιστροφή μου από το εξωτερικό όπου βρισκόμουν για να εμπλουτίσω τις τηλεοπτικές μου γνώσεις, και ο Αντώνης Ζισημάτος είχε προσληφθεί ως συντάκτης. Πολύ γρήγορα γίναμε φίλοι. Ζητούσε τη γνώμη μου για διάφορα τηλεοπτικά θέματα. Γρήγορα μπήκε στην παρουσίαση των δελτίων και έγινε παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα, Λιάνα Κανέλη, Κώστας χούντας, Κώστας Σερέζης, Τέρενς Κουίκ ΄Ευη Δεμίρη, Αντώνης Ζισημάτος, Αποστόλης Αποστολόπουλος κ.ά. είχαν την ευθύνη παρουσίασης του Κεντρικού δελτίου των 9! Με φώναζε δάσκαλε, όπως και άλλοι συνάδελφοι, κάτι που σε μένα δεν ταιριάζει, όπως και σήμερα με αποκαλούν φίλοι και συνάδελφοι. Μετά την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο Αντώνης Ζισημάτος μπήκε στο ψυγείο όπως και πολλοί άλλοι. Με την ΝΔ στην εξουσία το 1990, αναλαμβάνει διευθυντής τηλεόρασης της ΕΡΤ, όπου έμεινε μέχρι που έχασε πάλι της εκλογές και ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ.

Το Σάββατο συγγενείς και φίλοι των αποχαιρέτησαν στο τελευταίο του ταξίδι από το νεκροταφείο Ηλιουπόλεως σε ηλικία μόλις 65 ετών. Παρούσα η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη. Τέρενς Κουίκ, ο πρώην πρόεδρος της βουλής Δημήτρης Σιούφας. Αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ με επικεφαλής την πρόεδρο της κ. Αντωνιάδου. Ο Κώστας Σερέζης, ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο Γιώργος Αξελός και πολλοί άλλοι συνάδελφοι από την ΕΡΤ. Εντύπωση προκάλεσε το προσωπικό στεφάνι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν υπήρχε στεφάνι από τη ΝΔ.

Καλό σου ταξίδι φίλε μου. Εκεί θα συναντήσεις τον Βύρωνα Μακρίδη τον Νίκο Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους, δεν θα είσαι μόνος.
Keywords
Αναζητήσεις
σερεζησ, κώστας σερέζης
Τυχαία Θέματα