Εκτος τσαμπιονς λιγκ ο παοκ...

22:21 7/8/2013 - Πηγή: Fimotro

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 1-1 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΣΤ
Ο ΠΑΟΚ έιμεινε στο 1-1 με την Μέταλιστ, έπειτα από τα γκολ των Μπλάνκο (72') και Νέτσιντ (83') και σε συνδυασμό με την ήττα με σκορ 2-0 στην Τούμπα, έμεινε εκτός πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ. Το ταξίδι στην...
Ευρώπη δεν σταματά βέβαια. Την προσεχή Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα είναι στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιούροπα Λιγκ, όπου θα μάθει τον αντίπαλό του με στόχο την είσοδο
στους ομίλους.

Στο 83' ο Αθανασιάδης έκανε εξαιρετική κίνηση, απέφυγε εντυπωσιακά μέσα στην περιοχή της Μέταλιστ δύο παίκτες, πάσαρε στον Νέτσιντ και εκείνος -με τη βοήθεια της κόντρας- και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ισοφαρίζει σε 1-1!

Νωρίτερα είχε προηγηθεί γκόλ στο 72' για τη Μέταλιστ.
Δυνατό σουτ από τον Μπλάνκο έξω από την περιοχή, νικάει και τον Χακόμπο και κάνει το 1-0 για τους Ουκρανούς...
Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκόρ 0-0 ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα, όπως αναμενόταν, ο Χουμπ Στέφενς δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μέταλιστ.

Ο Ολλανδός προπονητής «κατεβάζει» την ομάδα του με σχήμα 4-2-3-1. Κάτω από την εστία ο Χακόμπο, με τον Κίτσιου ως δεξί μπακ και τον Λίνο αριστερά στην άμυνα. Τα δύο στόπερ θα είναι οι Κατσουράνης και Βίτορ.
Keywords
Τυχαία Θέματα