Εκλογεσ!

10:51 13/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
πολύ ωραίο το κόλπο του Σαμαρά και του αναπληρωτή του να χαμηλώσουν τον πήχη της δεδηλωμένης από τους 151 βουλευτές, στους 147 ή και παρακάτω, αποδεκατίζοντας τον αριθμό...
των βουλευτών που μετέχουν στην παρούσα Βουλή δια της μεθόδου της φυλάκισης πολιτικών αντιπάλων, αλλά τους πήραμε χαμπάρι.

Και μπορεί εκεί στην αριστερά να κατανάλωσαν
λίγο merlot παραπάνω το Σαββατοκύριακο και να κοιμούνται ακόμα τον γλυκό ύπνο που φέρνει το κρασί αυτό, υπάρχουν όμως κάποιοι σκεπτόμενοι πολίτες που αγρυπνούν. Και απαιτούν εκλογές τώρα!

Γιατί, καλώς ή κακώς ένα εκλεγμένο κόμμα από 450.000 πολίτες έχει ουσιαστικά, δια της δικαστικής συνδρομής, πάψει να υφίσταται και να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του επαρκώς, και η αντικατάστασή του πρέπει να γίνει σύμφωνα με την επιθυμία των πολιτών κι όχι σύμφωνα με το συμφέρον των κομμάτων της εξουσίας. Αν η Χρυσή Αυγή πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται ή όχι και ποιος άλλος σχηματισμός θα πάρει τη θέση της κι από ποια πρόσωπα θα συμπληρωθεί το κενό στον αριθμό των βουλευτών που λείπουν από την ολομέλεια πρέπει να το αποφασίσει ο λαός στην κάλπη.

Γιατί επίσης, το ΠΑΣΟΚ ο βασικός πυλώνας της συγκυβέρνησης έχει καταντήσει όπως πάρα πολύ εύστοχα αναφέρατε σ' άλλο ποστ ΚΟΔΗΣΟ, δηλαδή τα ποσοστά του είναι πολύ κοντά στην εξαέρωση. Να σας θυμίσω ότι από τις εκλογές του Ιουνίου έχει μεσολαβήσει η καταδίκη και η οριστική φυλάκιση του Αντιπροέδρου του κινήματος για μίζες, ο Τσάρος της Οικονομίας του κινήματος οδεύει ολοταχώς για ειδικό δικαστήριο, ενώ ο βασικός γραμματέας εξοπλισμών του κινήματος προφυλακίστηκε και παραδέχτηκε ότι αυτός οι ''από κάτω του'' και κυρίως οι ''από πάνω του'', ήταν βουτηγμένοι στις μίζες. Αυτά τα γεγονότα έχουν αλλάξει δραματικά την κρίση των πολιτών για το κίνημα και η αντικατάστασή του από άλλο πολιτικό σχηματισμό πρέπει να γίνει από το λαό στην κάλπη.

Γιατί τέλος, αποκαλύπτεται ότι η παρούσα Βουλή είναι η πιο ανίκανη και η πιο διεφθαρμένη όλων των εποχών. Δεν υπάρχει ένα έγκλημα του ποινικού δικαίου, που να μην ''εκπροσωπείται'' στο κοινοβούλιο. Όλη η σαπίλα συσσωρευμένη σε μία αίθουσα. Την κάθαρση του πολιτικού συστήματος και την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού πρέπει τελικά να την υλοποιήσει ο λαός στην κάλπη. Αφού τα κόμματα στο σύνολό τους αρνούνται να αποβάλλουν από τις τάξεις τους, χρήστες ναρκωτικών, ανώμαλους, μιζαδόρους, καταχραστές, πλαστογράφους, νταβατζήδες, λαμόγια και γελοιωδώς ανίκανους ανθρώπους.
Keywords
Τυχαία Θέματα