Εισεβαλαν «τρωκτικα» στο μαξιμου!

12:27 1/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή του πρωτοκόλου της ορκωμοσίας της κυβέρνησης στο προεδρικό μέγαρο και κάποιοι χαμαιλέοντες και τρωκτικά έβαλαν πόδι στο...
Μαξίμου! Δικαίωμα είναι του κάθε πρωθυπουργού, υπουργού και στελεχών να επιλέγουν τους στενούς τους συνεργάτες, αρκεί να μην προκαλούν.

Πριν όμως τους επιλέξουν καλό θα είναι να κάνουν μια έρευνα για το παρελθόν τους. Σύμφωνα με τον κυριακάτικο τύπο που αναφέρεται σε στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού,
υπάρχει και όνομα-ονόματα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θέλουμε να πιστεύομε ότι αυτοί που τα γράφουν κάνουν πλάκα. Τουλάχιστον για το ένα όνομα. Αν πράγματι είναι αλήθεια, τότε θα χρησιμοποιήσω την παροιμία, «πέσμου ποιοι είναι οι φίλοι σου να σου πω ποιος είσαι». Ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές και έκανε το θαύμα!

Γύρω του, έχει νέα και αξιόλογα στελέχη, που δεν έχουν συμπληρώσει τα 40τους χρόνια, δεν έχει λοιπόν ανάγκη από τρωκτικά και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά. Είναι λέει γνώστες των ΜΜΕ. Αυτοί που τα γράφουν, θα έπρεπε να ρωτήσουν ανθρώπους των ιδιωτικών καναλιών που συνεργάστηκαν και κυρίως την ΕΡΤ, πόσο φελλοί ήταν, τι μισθούς και μπόνους απολάμβαναν και γιατί έτρωγαν κλοτσιές στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα τόπαιζαν και «ωραίοι»!!!!!!!!

Εμείς θα περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις. Και τότε θα δώσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διαθεσή μας, και κυρίως αυτά της ΕΡΤ. Αν κάποιος έχει πείσει το Μαξίμου ότι είναι προφέσορας της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Φίλοι του Μαξίμου αν σας βοήθησαν τέτοια τρωκτικά, δώστε τους μια θεσούλα εκτός πρωθυπουργικού περιβάλλοντος για να απολαμβάνουν το παντεσπάνι τους!

Αν μείνουν κοντά σας, με τα όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας θα σας εκθέσουν. Ρωτήστε ανθρώπους της ΕΡΤ και θα έχετε πλήρη ενημέρωση για το ήθος, τον χαρακτήρα, την ανεπαρκειά τους και πως έβαζαν «μέλι» στο ψωμί!
Θα επανέλθουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα