''ειναι προφανες οτι πρεπει να γινουν διορθωσεισ''...

00:38 9/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Διαπραγματευτικό όπλο για την κυβέρνηση θεωρεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης την παραδοχή από το ΔΝΤ λαθών στη διαχείριση της...
ελληνικής κρίσης.
«Από τη στιγμή που οι δανειστές μας παραδέχονται -για δικούς τους λόγους- το λάθος τους, είναι προφανές ότι πρέπει να γίνουν διορθώσεις», αναφέρει ο κ. Κουβέλης σε δήλωσή του στην εφημερίδα Realnews.
Στο πλαίσιο αυτό ζητεί μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κανένα πρόσθετο μέτρο για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τονίζει ακόμη ότι «η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας μπορεί και πρέπει να οδηγήσει σε αναπτυξιακά μέτρα, προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να κινηθεί η αγορά».
«Στην κατεύθυνση αυτή, η χώρα μας πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την αντιμετώπιση της ανεργίας», συνεχίζει.
Τέλος, ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι ενόψει και των ευρωεκλογών, οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συμμαχίες και προϋποθέσεις για να αντιμετωπιστούν οι συντηρητικές πολιτικές που εφαρμόζονται.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα