Ευτυχως ο μεϊμαρακης δεν πλαισιωνεται απο γελοιους, αλκοολικους και γραφικους

16:22 25/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΥΡΟΥΤΗΔΩΝ KAI ΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΔΩΝ...
Αν μη τι άλλο, και άσχετα από το τι συμπαθεί ο καθένας εκ των αναγνωστών μας, μέχρι στιγμής η στρατηγική που ακολουθεί η ΝΔ και ειδικά ο αρχηγός της, τουλάχιστον δεν έχει γελοιοποιηθεί όπως συνέβη τις προηγούμενες φορές επί Αντώνη Σαμαρά...
Θυμόμαστε για παράδειγμα παραμονές της κάλπης του Ιανουαρίου να βγαίνει... μεθυσμένος στο Mega ο Χρύσανθος
Λαζαρίδης, όχι απλά να μην μπορεί να μιλήσει επί της ουσίας για κανένα σοβαρό θέμα, αλλά η αξιοθρήνητη εικόνα του να περνά σε χιλιάδες νοικοκυριά.
Θυμόμαστε επίσης για παράδειγμα τον ανεκδιήγητο και και αγράμματο Μουρούτη να πλακώνεται με δημοσιογράφους στο Twitter εξυβρίζοντάς τους και απειλώντας με μηνύσεις, επειδή ασκούσαν κριτική στην σκληρή γραμμή των κομματικών της ΝΔ!
Θυμόμαστε επίσης τον Δ. Σταμάτη με την... μπριγιαντίνη και το μουστάκι να δίνει μάχες (πιο σοβαρές είναι αλήθεια από τους γραφικούς Χρύσανθο και Μουρούτη) αλλά στις τηλεοράσεις να τρώει τη μια φάπα μετά την άλλη από τους πολιτικούς αντιπάλους που τον είχαν πάρει χαμπάρι.
Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε δεκάδες άλλες γελοίες περιπτώσεις συνεργατών του Α. Σαμαρά που τον πήραν στο λαιμό τους. Φτάνουν τα παραδείγματα που αναφέραμε.
Μέχρι στιγμής ο Β. Μεϊμαράκης το έχει πάρει πάνω του το παιχνίδι. Δεν έχει γελοίους συνεργάτες γιατί πολύ απλά οι συνεργάτες δεν παράγουν πολιτική, δεν γράφουν στο twitter και δεν βγαίνουν λιώμα στο μεθύσι σε ΜΜΕ προεκλογικά.
Ας ελπίσουμε ότι την ίδια προεκλογική τακτική θα την πάει μέχρι τέλους. Χωρίς να βγάλει ούτε έναν από του αφανείς συνεργάτες τους στο γυαλί, παρά μόνο όσοι είναι βουλευτές και μάλιστα νέοι, άφθαρτοι και μετριοπαθείς.
Οι εποχές των Χρύσανθων, των Μουρούτηδων και των Σταμάτηδων περάσαν ανεπιστρεπτί...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα