Εφτασε στα σπιτια η φωτια στην κορινθια - μαινεται η πυρκαγια στη μαλεσινα...

21:11 26/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Μάχες με τις φλόγες δίνουν τις τελευταίες ώρες πυροσβέστες σε Λάρισα, Μαλαισίνα, Κορινθία και Τζια...
Aυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Μάζι στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 44 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 13 άτομα πεζοπόρο και τέσσερα αεροσκάφη.

Ωστόσο, μεγάλες
διαστάσεις έχει λάβει και η φωτιά στο Γαλατάκι Κορινθίας όπου πληροφορίες αναφέρουν πως οι φλόγες έχουν φτάσει στις αυλές των σπιτιών, ενώ σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.gr, δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές και ενας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Για την κατάσβεση τη οποίας επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Φωτογραφία από το larisanew.gr

Νωρίτερα, κοντά σε σπίτια έφθασε και η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον Αγιόκαμπο της Λάρισας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά προκάλεσε μικρές ζημίες σε δύο μη κατοικήσιμα σπίτια, ενώ αυτή την ώρα η εικόνα είναι καλύτερη, αν και υπάρχουν διάσπαρτες εστίες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε στις 12:55 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.

Φωτογραφία από το larisanew.gr

Όμως, εκτός από τα πύρινα μέτωπα σε Μαλεσίνα, Λάρισα και Κόρινθο, οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν από το πρωί και μία πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωματερή στη Τζια.

Στο σημείο επιχειρούν ένα όχημα του Δήμου και ένα της Πυροσβεστικής.

Φωτογραφία από το larisanew.gr

Φωτογραφία από το larisanew.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα