Εδεσαν και χτυπησαν 84χρονη για να της παρουν τελικα 150 ευρω''...

18:48 11/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Ένας ανήλικος, 14 ετών, και ένας 26χρονος, κατηγορούνται για τη ληστεία σε βάρος 84χρονης την Κυριακή στο στο σπίτι της Λαμία. Όπως προέκυψε ...
από την έρευνα της Αστυνομίας, οι δύο, ημεδαποί Ρομά, έδεσαν και χτύπησαν άσχημα τη γυναίκα, για να της πάρουν τελικά 150 ευρώ.
Ο 14χρονος, που προσήχθη την Τρίτη από περιοχή της Λαμίας, ομολόγησε την πράξη του, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αναζητείται ο 26χρονος.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο ανήλικος, μαζί με τον 26χρονο, μπήκαν
στο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστη πόρτα.
Στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της 84χρονης με μονωτική ταινία και την χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες. Αφού ερεύνησαν του χώρους του σπιτιού, βρήκαν και αφαίρεσαν 150 ευρώ.
Η 84χρονη μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.
Σε βάρος των δύο σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία. Παράλληλα, ερευνάται ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα