ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ

07:35 30/5/2011 - Πηγή: Fimotro


Κατά μέτωπο επίθεση σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κλείνοντας τις εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

"Η μοίρα της Ελλάδας δεν είναι ταυτισμένη με την καταστροφή και το πισωγύρισμα. Με αυτή την επιλογή είναι ταυτισμένοι όσοι προσπαθούν να χτίσουν τις καριέρες τους πάνω στην προοπτική μιας διαλυμένης χώρας, "όσοι φιλοδοξούν να γίνουν
πρωθυπουργοί της δραχμής" ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπενθύμισε πως πρώτο το κόμμα της μίλησε για εθνική συνεννόηση και πως τότε γινόταν λόγος για "δεκανίκια" και τόνισε την ευθύνη των μεγάλων ή των τέως μεγάλων κομμάτων να συμφωνήσουν, "να βρείτε τα σημεία εκείνα που θα κάνουν την Ελλάδα δυνατή και όχι εσάς δυνατούς" συμπλήρωσε.
Είναι ώρα μάχης

Παράλληλα, απευθυνόμενη στους συναδέλφους της βουλευτές, τους κάλεσε να τοποθετηθούν απέναντι στην ανάγκη για εθνική συνεννόηση. "Όχι με διαρροές, όχι με παλαιοκομματικά τερτίπια. Να σηκωθούν αν είναι άντρες ή γυναίκες και να πουν την γνώμη τους στο λαό που τους εξέλεξε. Δεν είναι ώρα για λογικές του χθες. Είναι ώρα μάχης και στη μάχη δηλώνεις παρών. Αν είσαι απών, άσε το βουλευτιλίκι για άλλους" πρόσθεσε η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, ζητώντας παράλληλα δημοψήφισμα για να γίνει αναθεωρητική η επόμενη Βουλή.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκίνησε η ψηφοφορία για την εκλογή των 200 μελών της Κ.Ε του κόμματος και για την εκλογή της, αφού ήταν και μόνη υποψήφια, στην προεδρία του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα