Δωδεκαχρονος στις ηπα σκοτωσε την αδελφη του και αυτοκτονησε...

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ άλλο ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε με δράστη ένα 12χρονο αγόρι, στα χέρια του οποίου βρέθηκε το όπλο του πατέρα του...
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ένας 12χρονος πρόσκοπος από την Ουάσινγκτον πυροβόλησε και σκότωσε την 16χρονη αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα κίνητρα που οδήγησαν το αγόρι στη δολοφονία και στην αυτοκτονία δεν είναι γνωστά στις αρχές, ωστόσο, αυτό
που ξέρουν είναι πώς τίποτε δεν θα είχε συμβεί αν ο νεαρός δεν είχε πρόσβαση στο όπλο το οποίο ο πατέρας του είχε μέσα στο σπίτι.

Η οικογενειακή αυτή τραγωδία σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο, ήρθε στο «φως της δημοσιότητας σήμερα, Σάββατο, μέσα από τις ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά από τον πατέρα τους, στο υπνοδωμάτιο της έφηβης, η οποία, μάλιστα, έφερε, πολλαπλά τραύματα από το όπλο στον κορμό και στο κεφάλι.

Το αγόρι δεν είχε κάποια ψυχική διαταραχή ή κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ η νεκροψία που έγινε στο άψυχο κορμί του έδειξε ότι δεν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών πριν το φονικό. Ωστόσο, ο 12χρονος ήξερε πολύ καλά να χρησιμοποιεί τα όπλα, αφού πήγαινε συχνά για κυνήγι με τον πατέρα του...

Πηγή: New York Daily News
Keywords
Τυχαία Θέματα