Διορια ενος ετους δινει ο μπερλουσκονι στον ρεντζι...

21:29 20/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, δεν είναι εκπρόσωπος της κομουνιστικής σχολής και για αυτό αποτελεί ευκαιρία για τη λήξη ...
του δικομματισμού στη χώρα, αλλά και το διάλογο σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τον εκμοντερνισμό της Ιταλίας…
Όλα τα παραπάνω είπε, σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας σε μέλη του κόμματος Forza Italia.
Βέβαια, παρά τα… καλά λόγια για τον 39χρονο δήμαρχο της Φλωρεντίας, ο πρώην Καβαλιέρε προειδοποίησε ότι η χώρα προετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές, οι οποίες θα αποτελέσουν το πρώτο σημαντικό τεστ του Ρέντζι και του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ωστόσο, σε αυτό που εστίασε ο Μπερλουσκόνι ήταν οι εθνικές εκλογές, οι οποίες όπως είπε «αναμένεται να διεξαχθούν μέσα σε ένα χρόνο», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο αμφιβολίες για τη διάρκεια ζωής που θα έχει η κυβέρνηση Ρέντζι.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μπερλουσκόνι υπενθύμισε ότι θα παραμείνει στην αντιπολίτευση, θα εμμείνει στις θέσεις του σχετικά με όσα δεν τον πείθουν και θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις.
Δεν παρέλειψε να αναφέρει, δε, ότι τη γραμμή του κόμματός του ακολουθεί το 67% των Ιταλών ψηφοφόρων, συμπληρώνοντας πως το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σε πτώση, ενώ η Forza Italia σημειώνει άνοδο, σύμφωνα πάντα με δημοσκοπήσεις τις οποίες επικαλείται.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα