Διωχνουν αστεγο απο το αυτοσχεδιο σπιτι του στη συμβολη των οδων ερμου και κηρυκειου...

13:18 31/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Η ιστορία του αστέγου της Ερμού αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους όσοι τους τελευταίους μήνες διέρχονται ...
την οδό Ερμού. Λιγομίλητος, κλεισμένος στον εαυτό του, αποφεύγει να μιλά σε όσους σταματούν, είτε για να τον ρωτήσουν αν χρειάζεται κάτι, είτε για να του πουν ότι το αυτοσχέδιο σπίτι που έστησε στο σημείο που βλέπετε και στις φωτογραφίες αποτελεί μία κακή εικόνα, άποψη που συμμερίζονται και οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε ζητηθεί αρκετές φορές να φύγει από το συγκεκριμένο
σημείο όπου εκείνος είχε στήσει το ιδιότυπο σπίτι του, αλλά δεν ήθελε να φύγει. Πρόκειται για έναν άντρα γύρω στα 45, ο οποίος ζητούσε. όπως αναγράφεται και στο χαρτόνι που βρίσκεται δίπλα στο στρώμα του, οικονομική βοήθεια για τα φάρμακα του. Ήταν λίγο μετά τις 10 σήμερα Κυριακή όταν αστυνομικοί του ζήτησαν να μαζέψει τα πράγματά του και να αφήσει το σημείο στο οποίο εκείνος επέλεξε να μείνει.

Αδύναμος να αντιδράσει, πιθανόν και λόγω σωματικής εξάντλησης, ξεκίνησε να πακετάρει το... νοικοκυριό του καθώς ως φαίνεται θα μετακομίσει σε άλλο σημείο. Και η ιστορία συνεχίζεται αυτή τη φορά με ένα νέο ταξίδι με προορισμό άγνωστο... Το protothema.gr κατέγραψε καρέ καρέ τη διαδικασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα