Δήλωση ενώπιον του δικαστηρίου

12:20 28/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Αξιότιμε/η κ. Πρόεδρε,

Διά της παρούσης επιθυμώ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να δηλώσω ενώπιον του Δικαστηρίου Σας ότι: Γνωρίζω ότι ο μηνυτής μου Ηλίας Μάτσικας είναι έγκριτος δημοσιογράφος που έχει διακονήσει το επάγγελμα σε επιτελικές θέσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και ως επιστέγασμα της 30ετούς θητείας του ως Αρχισυντάκτης και Διευθυντής Σύνταξης της μεγαλύτερης ημερήσιας εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ανέλαβε το 2010 την αναδιοργάνωση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Tα είκοσι (20) αναρτηθέντα

δημοσιεύματα από 25-5- 2011 έως 6-6- 2011 στο ιστολόγιο fimotro.blogspot.com είχαν ως πηγή προέλευσης τους από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Κατόπιν όμως ενδελεχέστερης δημοσιογραφικής έρευνας που πραγματοποίησα, σε συνέχεια των ως άνω από 25-5- 2011 έως 6-6- 2011 επίδικων 20 αναρτήσεων του ιστολογίου fimotro.blogspot.com και ύστερα από νεότερες πληροφορίες που ετέθησαν υπ’ όψιν μου, επιβεβαίωσα ότι στην πραγματικότητα δεν εδράζονται σε πραγματικά και αληθή γεγονότα, αλλά εντάσσονταν σε βρόμικο πόλεμο πρώην στελεχών του ΑΠΕ και εκβιαστών εναντίον του Προέδρου και Γενικού Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ηλία Κ. Μάτσικα επειδή δεν ικανοποιούσε παράνομα αιτήματά τους.

Ζητώ συγγνώμη από τον Ηλία Μάτσικα και την κατανόηση του μηνυτή μου για όσα κατόπιν εσφαλμένης πληροφόρησης αναφέρθηκαν σε βάρος του. Όσοι αντίθετοι ως προς τα παραπάνω ισχυρισμοί μου κατά τις επίδικες αναρτήσεις του ιστολογίου fimotro.blogspot.com οφείλονταν αποκλειστικώς στην κατά τον χρόνο αυτό απουσία των πληροφοριών που προέκυψαν από τη νεότερη δημοσιογραφική έρευνα. Δηλώνω, επιπροσθέτως, ότι ουδέποτε είχα την πρόθεση να βλάψω την τιμή και την υπόληψη του Κωνσταντίνου Μάτσικα τον οποίο σέβομαι και τιμώ ως δημοσιογράφο. Η παρούσα θα αναρτηθεί και στο ιστολόγιο fimotro.blogspot.com επί 10 ημέρες ως πρώτη είδηση, όσες και οι ψευδείς αναρτήσεις που τον θίγουν ως επαγγελματία και άνθρωπο.

Αθήνα, 8 Μαΐου 2017

Ο Δηλών

Keywords
Τυχαία Θέματα