Δικη χρυσης αυγης: επεισοδια μεσα στο δικαστηριο - μπηκαν αντιφασιστες, επιθεση κατα δημοσιογραφων...

11:52 15/5/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Αγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο όπου διεξάγεται...
η διαδικασία και πέταξαν μπουκάλια με νερό κατά των κατηγορουμένων ενώ φώναξαν και απειλητικά συνθήματα. Στο ακροατήριο επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς πολλοί φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους μόλις είδαν τους νεαρούς να μπαίνουν μέσα από την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας με ορισμένους να ζητούν βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί που μπήκαν μέσα περνούσαν
από το σημείο κατευθυνόμενοι στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη των Πυρήνων της Φωτιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ομάδα των εισβολέων ήταν και κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Πυρήνων.

Μετά την εισβολή η υπεράσπιση των κατηγορούμενων δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παρασταθεί στη δίκη με την ομάδα των δέκα νεαρών να καταφέρονται εναντίον τους με φράσεις όπως «δολοφονόι χρυσαυγίτες καθίστε εδώ μην αποχωρείτε».

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μάχη σώμα με σώμα της μικρής αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα προκειμένου η ομάδα των εισβολέων να αποχωρήσει.

Για πολλούς το σημερινό επεισόδιο δείχνει για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που προκύπτουν με την επιλογή της συγκεκριμένης αίθουσας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τα οποία είχαν από την πρώτη στιγή επισημανθεί από όλους τους παράγοντες της δίκης προς το υπουργείο Δικαιοσύνης όσον αφορά την ακαταλληλότητα του χώρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα