''διαβατηριο κανει; ''

16:39 7/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,...
από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κέντρο Εξυπηρέτησης που στεγάζεται στην 79η ΔΕΘ. Ο κ. Σαμαράς έχει μόλις παραλάβει πιστοποιητικό γέννησης.
Το ενδιαφέρον είναι ότι όταν η υπάλληλος του ''ΚΕΠ του μέλλοντος'' ζήτησε
από τον πρωθυπουργό την ταυτότητα του ώστε να του χορηγήσει το σχετικό πιστοποιητικό γέννησης, εκείνος της απάντησε: ''Διαβατήριο κάνει; ''. Ταυτότητα μάλλον δεν είχε μαζί του, είχε πρόσφατα ταξιδέψει στο εξωτερικό και ίσως να σκέφτηκε ''δεν το κρατάω καλύτερα συνεχώς μαζί μου; ''.
Μετά και από μια ομιλία άνευρη, αδιάφορη, άοσμη και απολύτως άχρωμη, αφού φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά φάνηκε ότι απλώς εκτελεί τις εντολές της τρόικας, δίνοντας την αίσθηση ότι ζει σε μια άλλη δική του πραγματικότητα και αφού και φέτος έφυγε όπως και πέρσι από την Θεσσαλονίκη χωρίς συνέντευξη τύπου, σχεδόν σαν κυνηγημένος, επιφυλάσσοντας στους πολίτες μια αξιολύπητη εικόνα για πρωθυπουργό, ίσως αυτό το διαβατήριο στην τσέπη, να έχει σημειολογικό, αλλά σαφώς και ουσιαστικό νόημα. Έτσι, δια παν ενδεχόμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα