Διαψευδει ο συνηγορος του μπουκουρα την ανεξαρτητοποιηση του απο την χρυση αυγη

13:45 18/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Την πρόθεσή του να μη μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα τεθούν ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας του Κοινοβουλίου, έκανε γνωστή ο Ευστάθιος Μπούκουρας. Στην...
υπεύθυνη δήλωση που απέστειλε μέσω του συνηγόρου του κ. Αλ. Κούγια ο Ευστ. Μπούκουρας, που είναι προσυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου, ισχυρίζεται ότι η κλήση που έλαβε από τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη ήταν να παραστεί ενώπιον
της επιτροπής σε αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όπως είναι γνωστό, οι βουλευτές που είναι προφυλακισμένοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που είναι κακούργημα, αλλά και για επιπλέον αδικήματα θα τους επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού την Τρίτη 18 Μαρτίου κλιμάκιο βουλευτών ώστε να λάβει τις καταθέσεις τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Ευστάθιος Μπούκουρας, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Βουλή.

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου βουλευτή διαψεύδει την είδηση περί αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή με την παρακάτω ανακοίνωση

«Πληροφορηθήκαμε από τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και από διάφορους πολιτικούς και δικαστικούς συντάκτες ότι κυκλοφορεί η είδηση, ότι δήθεν ο εντολέας του γραφείου μας Ευστάθιος Μπούκουρας απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Η είδηση δεν είναι αληθής. Ο κύριος Μπούκουρας, παρά το ότι αντιμετωπίζει μία αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία και παρά το ότι γίνεται απόπειρα, για να του ασκηθεί δίωξη για μια ανύπαρκτη ουσιαστικά και νομικά κατηγορία της δήθεν διακεκριμένης κατοχής όπλων, γιατί κατείχε, όπως και άλλοι περίπου διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, μια κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια, δεν έχει αποστείλει ποτέ επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι από όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής, για να αποκομίσει οφέλη.

Τόσο εμείς οι συνήγοροί του όσο και ο ίδιος σεβόμαστε τους Θεσμούς και δεν τους χρησιμοποιούμε, αλλά, το κυριότερο απ' όλα, δεν τους ταπεινώνουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα