Διαδηλωτες εξω απο την κυπριακη βουλη...

19:34 19/3/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΕΚΤΑΚΤΟ...
Με βασικά συνθήματα «Η Κύπρος ανήκει στο λαό της», «Ανεξαρτησία - Δημοκρατία - Ελευθερία», «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι», «Αίσχος» και πανό εναντίον της Μέρκελ πλήθος κόσμου διαδηλώνει αυτή την ώρα έξω από ...
την Κυπριακή Βουλή. Πολλοί βουλευτές βρέθηκαν στο δρόμο και ενθάρρυναν τους διαδηλωτές
που κρατούσαν, εκτός από την σημαία της Κύπρου, και σημαίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Αυτή την ώρα περισσότεροι από 1000 διαδηλωτές έχουν βρεθεί έξω από τη Βουλή και πολλοί καταφτάνουν με πούλμαν.
Οι διαδηλωτές από τις 16:00 το απόγευμα πολιορκούν τη Βουλή ενόψει της συνεδρίας της Ολομέλειας του Σώματος για ψήφιση της απόφασης του Eurogroup που περιλαμβάνει και «κούρεμα» των καταθέσεων.
Έξω από τη Βουλή βρίσκεται αστυνομική δύναμη και άνδρες της ΜΑΔΔ, αλλά και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργία ξένων ΜΜΕ που βρίσκονται εδώ για να καλύψουν την συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής.
Επί του παρόντος οι πρώτες ομάδες αποτελούνται από οπαδούς του ΑΚΕΛ και αργότερα αναμένεται η άφιξη και άλλων ομάδων. Εν τω μεταξύ αστυνομία απέκοψε την οδό Μαχάτμα Γκάντι, στην οποία βρίσκεται η Κυπριάκη Βουλή. Έξω από τη Βουλή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και πολλά τηλεοπτικά συνεργεία ξένων ΜΜΕ. Οι πορείες διαμαρτυρίας θα καταλήξουν στην κάθετη λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος, μπροστά από το Αρχαιολογικό μουσείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα