''δεν υπονοησα οτι το πασοκ ειναι εγκληματικη οργανωση...

Προσπάθεια διαστρέβλωσης της αναφοράς του για το ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega καταγγέλλει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησε ότι το Κίνημα είναι εγκληματική οργάνωση.
Ο περιφερειάρχης εξέδωσε ...
διευκρινιστική ανακοίνωση μετά τις πρωινές τηλεοπτικές του δηλώσεις σχετικά με την πρόσκληση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
στην παρέλαση.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχει σεβασμός στους νόμους, καθώς -όπως υποστήριξε- σε ανάλογη περίπτωση ένας άλλος περιφερειάρχης θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ με το επιχείρημα ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
«Όπως ξεκάθαρα δήλωσα και στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήμουν προσκεκλημένος σήμερα το πρωί, δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση», τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συμπληρώνοντας πως «καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια διαστρέβλωσης της ξεκάθαρης τοποθέτησής του».
Τέλος, ο κ. Τζιτζικώστας διευκρίνισε ότι το παράδειγμα που μεταχειρίστηκε «ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα