''δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην ανταποκριθουμε στις υποχρεωσεις μας προς το δντ''...

19:40 1/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση, στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ...
διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Σχολιάζοντας τις αναφορές Βούτση, ότι η Ελλάδα έχει χρήματα μέχρι τα μέσα Απριλίου και πως η κυβέρνηση θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις και όχι
το ΔΝΤ, ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η πορεία των διαπραγματεύσεων έχει καλύψει την απόσταση και έχει δημιουργήσει κοινό έδαφος», ενώ πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει περαιτέρω εξειδίκευση και σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη σε Eurogroup που θα επικυρώσει τη συμφωνία.

Ολόκληρη η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο Reuters

«Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου. Η πορεία των διαπραγματεύσεων, άλλωστε, έχει καλύψει την απόσταση και έχει δημιουργήσει κοινό έδαφος. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει περαιτέρω εξειδίκευση και σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη σε Eurogroup που θα επικυρώσει τη συμφωνία».
Keywords
Τυχαία Θέματα