Δεν βρισκουν πουθενα το boeing της μαλαισιασ!

11:39 10/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Στο σκοτάδι φαίνεται να παραμένουν οι αρχές των χωρών που ψάχνουν τα ίχνη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, με την Κουάλα Λουμπούρ να λέει σήμερα το πρωί πως δεν μπορεί να αποκλείσει προς το παρόν...
κανένα ενδεχόμενο, ακόμη και την απόπειρα αεροπειρατείας. Ανεπιβεβαίωτες θεωρούνται ακόμη οι αναφορές για συντρίμμια στη θάλασσα του Βιετνάμ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το Βιετνάμ ανέφερε ότι εθεάθη στη θάλασσα νέο αντικείμενο που ίσως να προέρχεται από το αεροσκάφος. Πρόκειται για κίτρινο αντικείμενο -ίσως κάποια λέμβος έκτακτης ανάγκης- το οποίο έχουν σταλεί να εντοπίσουν ελικόπτερα
του Βιετνάμ.

Ο επικεφαλής της έρευνας στη Μαλαισία για την πτήση MH370 ανέφερε πως «όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται» για την εξαφάνιση του αεροσκάφους. Στην παρούσα φάση «δεν μπορεί να αποκλειστεί» και το ενδεχόμενο απόπειρας αεροπειρατείας, είπε.

Ο ίδιος ανέφερε πως οι αρχές του Βιετνάμ δεν είχαν επιβεβαιώσει, μέχρι το πρωί, πως εντοπίστηκαν συντρίμμια από το αεροσκάφος, αναφερόμενος σε αντικείμενο που είχε γίνει ορατό την Κυριακή.

Ωστόσο, έχουν ληφθεί δείγματα από μία από τις δύο ενδεχόμενες πετρελαιοκηλίδες στον Κόλπο της Ταϊλάνδης για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για καύσιμα από το αεροσκάφος. Αυτό είναι προς το παρόν το μοναδικό ενδεχόμενο απτό στοιχείο που υπάρχει γύρω από την υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα