Δεν θα μεταβουν στις βρυξελλες βενιζελοσ- κουβελης

15:28 25/6/2012 - Πηγή: Fimotro

«Δεν θα μεταβούμε στις Βρυξέλλες λόγω του ότι δεν θα μεταβεί τελικά ούτε ο πρωθυπουργός», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα... με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο κ. Κουβέλης διευκρίνισε ότι το ταξίδι των τριών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί από κοινού μόλις αναρρώσει ο πρωθυπουργός, όταν και «θα διεκδικήσουμε όλα εκείνα που αντιστοιχούν σε όσα έχουμε συμφωνήσει με βάση τη προγραμματική σύγκλιση».
Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ συζητήσαμε θέματα προώθησης του κοινοβουλευτικού έργου γιατί η χώρα πρέπει να αποκτήσει ρυθμούς εξόδου από την κρίση. Είχαμε ανοικτή ακρόαση με τον πρωθυπουργό. Δεν έχει νόημα να συμμετάσχουμε στην Σύνοδο Κορυφής αφού ο κ. Σαμαράς δεν θα βρίσκεται εκεί».
«Αυτό που επείγει είναι η συγκρότηση της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης αφού πρόκειται για μια διαρκής ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα υπόλοιπα κόμματα», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Η ομάδα αυτή κινείται σε πολλά επίπεδα», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα αρχίσουν από κοινού επαφές με ξένους ηγέτες στα κεντρικά σημεία λήψης των κρίσιμων αποφάσεων.
Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα