"δεν ειμαστε προβατα, ουτε οι χρησιμοι ηλιθιοι του τσιπρα και του μεϊμαρακη"

Αγαπητό Fimotro,
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Τσίπρα και τον Λαζόπουλο. Ο Τσίπρας παίζει θέατρο και ο θεατρίνος Λαζόπουλος κάνει πολιτική. Δεν...
είναι τυχαίο πως η χώρα σε λίγους μήνες πήγε πίσω πολλά χρόνια, όπως δεν είναι τυχαίο ότι η αγωνία τους για τον
επόμενο Πρόεδρο της ΝΔ είναι μεγαλύτερη και από αυτή του Μεϊμαράκη.
Αυτή η θεατρική παράσταση στήθηκε έντεχνα, αφού πρώτα οι υποστηρικτές του Μεϊμαράκη έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους στον Λαζόπουλο, με πρώτο και καλύτερο τον Στυλιανίδη. Ο Λαζόπουλος σε αγαστή συνεργασία με τον Τσίπρα ανταποδίδουν με στήριξη στον Μεϊμαράκη, αφού αποτελεί τον πλέον ακίνδυνο για τον Τσίπρα Πρόεδρο. Και κάπου στην άκρη της αγωνίας μας και των καθημερινών προβλημάτων μας, εμείς οι Νεοδημοκράτες έχουμε χάσει τη μπάλα.
Καλούμαστε να ψηφίσουμε την Κυριακή και ο ένας από τους τέσσερις υποψήφιους είναι η απροκάλυπτη επιλογή του Τσίπρα και του συστήματος. Αυτός που σε κάθε μία από τις εμφανίσεις του μιλά για την ενότητα, είναι αυτός που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της ΝΔ. Ε όχι, δεν μπορεί να ζητά και την ψήφο μας. Δεν είμαστε πρόβατα ούτε οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Τσίπρα και του Μεϊμαράκη. Την Κυριακή θα πάρουν και οι δύο την απάντηση. Δεν θέλουμε τον Τσίπρα ούτε τον εκλεκτό του Μεϊμαράκη. Θέλουμε μία ΝΕΑ Νέα Δημοκρατία.
Ευχαριστώ...
Ν.Δ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
"δεν ειμαστε προβατα,ουτε οι χρησιμοι ηλιθιοι του τσιπρα και του μεϊμαρακη"