Δεν δεχθηκαν την υποψηφιοτητα αδωνι - κριθηκε εκπροθεσμη...

20:49 2/10/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Εκπρόθεσμη κρίθηκε, ομόφωνα, από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη ...
για την προεδρία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής της ΝΔ έκανε κυριολεκτικά μια κούρσα με το χρόνο, για να προλάβει να την καταθέσει.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είχε κάνει και δηλώσεις ως βέβαιος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, ενώ στο λογαριασμό του στο Twitter είχε
ανεβάσει φωτογραφία με τους συνεργάτες του, τους οποίους ευχαριστούσε για την επιτυχία της συγκέντρωσης των 50 υπογραφών.

Τελικά, η ΚΕΦΕ αποφάσισε να τηρήσε κατά γράμμα το Καταστατικό του κόμματος και, για τα λίγα εκείνα λεπτά της ώρας που καθυστέρησε ο κ. Γεωργιάδης, έκρινε την υποψηφιότητά του εκπρόθεσμη...

«Τις βρήκα, πάω» είχε γράψει νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο Twitter. Ο τηλεοπτικός φακός τον κατέγραψε να μπαίνει τρέχοντας στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, για να προλάβει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της ΝΔ, λίγη ώρα έπειτα από την κατάθεση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της ζωής του, σημειώνοντας ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η συλλογή των υπογραφών.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του έγινε δεκτή, παρά το γεγονός ότι την κατέθεσε με τρία-τέσσερα λεπτά καθυστέρηση, αφού, όπως εξήγησε, κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο κ. Γεωργιάδης απέδωσε μάλιστα την καθυστέρησή του και στο χάος που επικρατούσε στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι παραβίασε κάποιους σηματοδότες, πηγαίνοντας με μηχανή από το γραφείο του στην Ακαδημίας προς τα γραφεία της ΝΔ.

«Από τις 3 το μεσημέρι μου έλειπαν πέντε υπογραφές και μου ήρθαν τελικά τα τελευταία 20 λεπτά από κάποιους φίλους» ανέφερε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «τέλος καλό, όλα καλά».

«Μπαίνουμε γερά στη μάχη. Θέλουμε μια ΝΔ δυνατή, με όραμα. Όλα αυτά θα τα πετύχουμε
με τη βοήθεια του κόσμου», πρόσθεσε, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθησή του ότι θα είναι εκείνος ο νικητής της μάχης για την προεδρία του κόμματος.

«Όποιος και αν βγει θα είναι άξιος, αν δεν είμαι εγώ, αλλά βέβαια πιστεύω πως θα είμαι εγώ...», δήλωσε.

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα...»

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για μια από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου.

«Αν είχα μία κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε αυτά που έζησα μεταξύ της πέμπτης και έκτης μεσημβρινής θα έκανε απίστευτα εισιτήρια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ζωής μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν το έχω δει το πλάνο ακόμα. Θα το δω από τα δελτία. Δεν έχω δει καθόλου τηλεόραση. Δεν έχω δει το κινητό μου», πρόσθεσε, σχολιάζοντας τα πλάνα που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο να τρέχει στα γραφεία της ΝΔ, για να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα