Δελφοι: ο χρησμος της «πυθιας» και τα αποτελεσματα εκλογων της 25ης γεναρη!

11:18 21/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΧΑ...! «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ»
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όπως σας είχα υποσχεθεί πριν από ένα μήνα σε ανάρτηση, να σας δώσω τα αποτελέσματα για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου με χρησμούς και προβλέψεις της...
«Πυθίας» όπως στις ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2014, έτσι και τώρα μας έδωσε
τις δικές της εκτιμήσεις! Πρέπει να σημειώσω ότι στις ευρωεκλογές η πρόβλεψη την δικαίωσε 99%. Μοναδική αποτυχία ήταν το αμφιλεγόμενο «ποτάμι» που εξέλεξε 2 ευρωβουλευτές αντί ενός.

Για να έχουμε ακριβή προβλέψεις, εστάλησαν όλα εκείνα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, από προηγούμενες αναμετρήσεις και την σημερινή επικρατούσα κατάσταση. Τηρήθηκε το πρωτόκολλο με όλους εκείνους τους κανόνες που προβλέπονται στο «Μαντείο των Δελφών». Η Πυθία δεν δίνει ποσοστά, αλλά αριθμό βουλευτών που εκλέγουν τα κόμματα. Οι προβλέψεις βασίζονται στο ένστικτο της και δεν έχουν καμία σχέση με δημοσκοπήσεις, και άλλα μέσα που ασχολούνται με μετρήσεις.

Ιδιαίτερο βάρος και ανησυχία εκτός από τα αποτελέσματα των εκλογών, έδειξε και για την Ελληνική κοινωνία και τον κοινωνικό ιστό που υποφέρει , με τη μεσαία τάξη να πληρώνει το μεγαλύτερο τίμημα. Ακόμη τις αλληλοκατηγορίες των κομμάτων μεταξύ τους, χωρίς να κάνουν μια προσπάθεια συναίνεσης, συνεννόησης και σύνθεσης μεταξύ τους.

Επίσης η επίθεση όλων των ενδιαφερομένων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια παράμετρος ακατανόητη. Αντί να παρουσιάσουν τα προγραμματά τους και να πείσουν τους ψηφοφόρους, βάζουν εναντίον ενός κόμματος σαν να έχει αρχηγό τον «Αλ καπόνε» που θα διαλύσει την Ελλάδα!

Εδώ μας θυμίζει της εκλογές τις 11ης Μαίου του 1958 όταν το κόμμα της ΕΔΑ με αρχηγό τον Ιωάννη Πασσαλίδη, ήρθε δεύτερο με 79(60+(19 ανεξάρτητοι της ΕΔΑ) βουλευτές για πρώτη φορά, με τα γνωστά στη συνέχεια αποτελέσματα που ακολούθησαν 1961-63-65-67, που έβαλαν τη χώρα στο γύψο! Αυτό επισημαίνει δεν πρέπει να συμβεί.

Περισσότερο μελέτησε τα 3 κόμματα που παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ. Όπως και τα υπόλοιπα, για να είναι πιο κοντά σε χρησμούς, προβλέψεις-εκτιμήσεις.

Θεωρεί πρωτόγνωρο και ανώμαλο στις εκλογές το 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο αρχηγό Αλέξη Τσίπρα, να βγάζει 13 βουλευτές, στις εκλογές του Μαΐου του 2012 να εκλέγει 52 βουλευτές και έναν μήνα αργότερα 71 βουλευτές, και σήμερα να διεκδικεί την εξουσία.

Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την εξουσία με 160 βουλευτές στις εκλογές του 2009. Στις εκλογές του Μαΐου του 2012 εκλέγει 41 βουλευτές και έναν μήνα αργότερα τον Ιούνιο 33 βουλευτές, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πλέον πρόεδρος ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός. Αυτή η κατηφόρα έχει πολλές ερμηνείες με κύρια την εσωτερική συνωμοσία το μνημόνιο και την εσωστρέφεια του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε τους ψηφοφόρους του στο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ίδιο και η ΝΔ. Πήρε την κατηφόρα, μετά τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις.

Έκπληξη προξενεί το «ποτάμι» που εμφανίστηκε από το πουθενά, και γεννήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό τη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι παραφουσκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην αξία που του δίνουν! Είναι ένα πολιτικό συνονθύλευμα που μοιάζει με πολιτικό «τσίρκο η καρουζέλ». Θα ξεφουσκώσει σύντομα και θα ανήκει στο παρελθόν, όπως τόσα άλλα κόμματα και κινήματα.

Προβλέπει ακόμη ότι όσα ακούγονται περί χρεοκοπίας, ανωμαλίας, φόβου και έξοδος από το ευρώ, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η κυβέρνηση συνασπισμού που θα αναλάβει την τύχη της χώρας, θα ακολουθήσει την πορεία που επιτάσσουν οι καιροί χωρίς περιπέτειες. Δεν χρειάζεται κανένας φόβος και πανικός! Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλεγεί κανονικά χωρίς παρατράγουδα.

Πάμε τώρα στην εκλογή βουλευτών: Συνολικά 8 κόμματα θα περάσουν το κατώφλι της βουλής. Η ψήφος πέρα από εκδίκηση και αγανάκτηση, θα είναι και ψήφος «θυμού»(....).

-ΣΥΡΙΖΑ: 137 βουλευτές με συν-πλην 3(134-140)
-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Βουλευτές 80 συν-πλην 3(77-83)

-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: βουλευτές 20 συν-πλην 2(18-22). Το κυνήγι και η εξόντωση της Χρυσής Αυγής με φυλακίσεις, απομόνωση από τα ΜΜΕ και οι βαριές κατηγορίες εις βάρος της χωρίς δίκη, έφεραν αντίθετα αποτελέσματα και συμπάθεια προς τους φυλακισμένους.

-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ: Μπαίνουν στη βουλή με 12-14 βουλευτές
-ΚΚΕ: Συμμετέχει στη βουλή με 11-13 βουλευτές
-ΠΑΣΟΚ: Με 11-13 βουλευτές

-ΠΟΤΑΜΙ: βουλευτές 11-13. Η εμφανησή του, είναι μια περίεργη κατάσταση και δεν υπάρχει σαφής χρησμός. Ο αριθμός τους είναι αμελητέος και δεν έχει καμία σχέση με τρίτο κόμμα. Είναι ένα πυροτέχνημα από αυτά που εμφανίζονται σε διάφορες εκδηλώσεις τη νύχτα.
-ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ: Οριακά 10-11 βουλευτές(Το όνομα Παπανδρέου, για τον απλό λαϊκό κόσμο είναι διαχρονικός μύθος, και δεν θα μείνει εκτός βουλής).

Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά, δυστυχώς τα λάθη της δεν θα επιτρέψουν να μπει στη βουλή. Την ίδια τύχη θα έχει ο ΛΑΟΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο, ότι θα σχηματίζει κυβέρνηση συνασπισμού.
Η «Πυθία» είναι επιφυλακτική για το αν η κυβέρνηση θα είναι μακρά η βραχεία. Σε αυτό δεν δίνει σαφή απάντηση.

Αγαπητή φίλοι, κρατήστε αυτή την ανάρτηση για να δούμε αν την Κυριακή το βράδυ επαληθευτούν χρησμοί και προβλέψεις της «Πυθίας» όπως στις ευρωεκλογές.
Καλό βόλι! «Ες αύριον τα σπουδαία!».
Keywords
αποτελεσματα εκλογων, δελφοι, αποτελεσματα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, δελφοι, ες αύριον τα σπουδαία, γιώργος παπανδρέου, χρυση αυγη, συριζα, νεα δημοκρατια, ιουνίου, δημοσκοπηση, εκλογες, εδα, ΠΑΣΟΚ, τσιπρας, μαΐου, παπανδρεου, μνημονιο, συγκεκριμένο, βουλη, δημοκρατια, αυγη, μμε, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, μυστικες δημοσκοπησεις, εκλογες 2010, αξια, ελλαδα, νεα κυβερνηση, μνημονιο 2, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, μνημονιο 3, αποτελεσματα ευρωεκλογων, εκλογες 2014, κοινωνια, κομματα, βουλευτες, αυγη, δημοκρατια, δημοκρατικη αριστερα, εδα, εξοδος, μμε, σημερινη, σφαιρα, τυχη, βραδυ, γιώργος παπανδρέου, δεδομενο, δευτερο, δυστυχως, δικη, ευρω, υπαρχει, ενστικτο, ιδια, ιδιο, θυμιζει, κυβερνηση, κυνηγι, κυρια, κομμα, λαθη, μαΐου, μυθος, νυχτα, ονομα, πυθια, προγραμματα, σαφης, συγκεκριμένο, συνεχεια, συντομα, φοβος, φορα, χρυση, ανηκει, εκδικηση, φιλοι, χωρα, ιουνίου, κυριακη, μεινει, μοιαζει
Τυχαία Θέματα