Δελφοι: η «πυθια» προβλεπει εκλογες το 2014!

13:22 25/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ,Π.
Όσοι διαβάζουν το Fimotro θα θυμούνται τις προβλέψεις και παραινέσεις της «Πυθίας» προς τους πολιτικούς αρχηγούς στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου. Τα στοιχεία που μας «έδωσε»...
επαληθεύτηκαν 100%, με τον αριθμό εκλογής ευρωβουλευτών, όπως και η εκλογή προσώπων για τις περιφέρειες Αττική-Θεσσαλονίκη, μαζί με τους 3 Δήμους Αθήνα-Πειραιάς-Θεσσαλονίκη.

Δηλαδή
για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση η ΝΔ δεν θα κέρδιζε κανέναν Δήμο και περιφέρεια από τους προαναφερόμενους, με πρόσωπα που είχε προτείνει. Όσο για την εκλογή ευρωβουλευτών που ζητήσαμε για τα 7 κόμματα, πόσους θα εκλέξει κάθε κόμμα ήταν:
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΞΕΛΕΞΑΝ
-ΝΔ 2-4 Ευρωβουλευτές 5
-ΣΥΡΙΖΑ 5-7 6
-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2-4 3
-ΠΑΣΟΚ(ελιά) 0-2 2
-ΚΚΕ 1-3 2
-ΔΗΜΑΡ 0-0 0
-ΑΝΕΛ 1-3 1

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν αποφασίσαμε να ζητήσουμε και πάλι την βοηθειά της αφού μάλιστα είχαν γίνει όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες όπως επιτάσσουν παραδόσεις και μύθοι. Τα στοιχεία που μας έδωσε είναι εντυπωσιακά.

Ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2014. Σαμαράς-Βενιζέλος θα αποσυρθούν αμέσως μετά τις εκλογές. Έριξε τεράστιες ευθύνες στη Γερμανία για τη συμπεριφορά της και ζήτησε «Σόιμπλε και Μέργκελ» να τους στείλουμε στο «διάολο» εάν θέλουμε να δούμε οι Έλληνες... προκοπή.

Δεν απέκλεισε να έχουμε μία επανάληψη του ΄89 με ειδικά δικαστήρια., ενώ σημείωσε και διάφορες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που βγάζουν οι δικαστές. Ακόμη σε φυλακίσεις και συλλήψεις(για οικονομικά κυρίως θέματα) χωρίς διακρίσεις και φειδώ, σε μια κοινωνία που αδυνατεί να επιβιώσει, στοιχειωδώς βιολογικά.

Οι πολιτικές της προβλέψεις, δεν διέφεραν από τις εκτιμήσεις, διεθνών και έγκριτων δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην Ελλάδα με την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού και ζήτησα την εκτιμησή τους για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας. Οι ξένοι Ήταν πολλοί επιφυλακτικοί και προβλέπουν αλλαγή πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας, με άγνωστη την περαιτέρω πορεία μας.

Τέλος πρέπει να σας πω ότι η «Πυθία» έχει προβλέψει την πρόκριση της Εθνικής μέχρι και τους 8. Δηλαδή τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού και νίκη επί της Κόστα Ρίκα. Μετά τη νίκη και αφού περάσουμε στους 8 θα επισκεφθούμε τους Δελφούς για «νεότερες» προβλέψεις! Όχι μόνο ποδοσφαίρου αλλά και πολιτικές εξελίξεις! Μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες έχουμε τεράστια αποθέματα δυνάμεων και πάθους! Είμαστε Έλληνες!
Keywords
Τυχαία Θέματα