Δειτε το βιντεο που εφτιαξαν οι συγγενεις των επιβατων του αφαντου boeing...

09:42 18/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Όσο οι έρευνες για την τύχη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών συνεχίζονται, η οικογένεια του κυβερνήτη, Ζαχάρι Αχμάντ Σαν, ετοίμασε για τον ίδιο ένα βίντεο, που ανέβηκε στο ΥouΤube. Με αυτό το βίντεο,...
τα μέλη της οικογένειάς του κάνουν μία απόπειρα να αποκαταστήσουν τη φήμη του και να δηλώσουν πως ο δικός τους άνθρωπος αποκλείεται να φέρει ευθύνη για ό,τι συνέβη στη μοιραία πτήση.

Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται
ο πιλότος του αεροσκάφους να μιλά μπροστά στον προσομοιωτή που συνήθιζε να εκπαιδεύεται, στον ίδιο προσομοιωτή που εξετάζουν οι αρχές, προκειμένου να κατανοήσουν εάν εμπλέκεται ο κυβερνήτης της πτήσης στην εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Μάλιστα, οι συγγενείς του Ζαχάρι Αχμάντ Σαν έχουν βάλει στο βίντεο προσωπικές του φωτογραφίες, από παλιές, καλές στιγμές, τότε που ξέγνοιαστος και χαρούμενος πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με την οικογένεια και τους φίλους του σε όμορφα τοπία, είτε μέσα σε αεροπλάνα ως πολίτης και όχι ως πιλότος.

Επιπλέον, αναφέρουν πως ο Ζαχάρι Αχμάντ Σαν αποτελούσε πρότυπο πατέρα, μια φιγούρα ιδιαίτερα αγαπητή και δοτική προς τρίτους.

Τέλος, το βίντεο κλείνει δείχνοντας τον κυβερνήτη να περνά τον έλεγχο του αεροδρομίου, θέλοντας -προφανώς- έτσι να δείξουν πως ουδεμία ευθύνη φέρει ο δικός τους άνθρωπος για την εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα