Δειτε που θα στεγασει το κιδησο ο παπανδρεου...

20:15 8/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Να εγκαταστήσει τα νέα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών...
στην πρώτη στέγη του ΠΑΣΟΚ το '74, στην Πανεπιστημίου και Μπενάκη, ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου, κίνηση που ερμηνεύεται ως συμβολική.

Σήμερα, ο πρόεδρος του Κινήματος αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα που θα συγκαταλέγονται στα ψηφοδέλτια
και αμέσως θα αναχωρήσει για την Τρίπολη. Το νέο κόμμα έχει υπουργούς των κυβερνήσεων της περιόδου 2009 - 2011, όπως είναι ο Χάρης Καστανίδης.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος είχε στηρίξει σθεναρά την ιδέα του δημοψηφίσματος, αλλά στη συνέχει είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, όταν καταψήφισε το μνημόνιο επί Παπαδήμου Επίσης,υποψήφιοι βουλευτές αναμένεται να είναι Θάνος Μωραίτης (Β’ Αθήνας), Φίλιππος Σανινίδης (Λάρισα), Χρήστος Αηδόνης (Α’ Αθήνας), Μιχάλης Καρχιμάκης (Β’ Αθήνας), Σωκράτης Ξυνίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Γιώργος Πεταλωτής, Δημήτρης Ρέππας, Δημήτρης Δρούτσας κλπ. Επίσης, ο Άγγελος Τόλκας αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Ημαθία, ο Κώστας Τριαντάφυλλος στη Χίο, Φραγκίσκος Παρασύρης και ο Συμεών Κεδίκογλου στην Εύβοια, Παναγιώτης Παπαχατζής στη α' Αθηνών.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει τις ομιλίες εκτός Αθηνών με στόχευση περιοχές τις οποίες θεωρεί δυνατές εκλογικά για το ΚΙΔΗΣΟ. Μετά την εμφάνιση στο Αγρίνιο, περιοχή καταγωγής του Θάνου Μωραΐτη, ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου τις ομιλίες στην Τρίπολη, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στη Λάρισα και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στη Λαμία.

Στη Λάρισα θα κατέβει με το ΚΙΔΗΣΟ και ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης, ο ένας από τους δύο εκπροσώπους τύπου του νέου Κινήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα