Δειτε ποιοι ειναι οι ελληνες στην λιστα forbes

10:40 4/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Με τον Μπιλ Γκέιτς να ανακτά ξανά τα σκήπτρα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, θέση που σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο του περιοδικού Forbes, είχε χάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τον...
Μεξικανό Κάρλος Σλιμ και με τον Αμάνσιο Ορτέγα (των Zara) να ακολουθεί αναδιαμορφώθηκε τη Δευτέρα ο παγκόσμιος χάρτης των κροίσων.

Οπως σημειώνει το Forbes για πρώτη φορά στη λίστα του με τους δισεκατομμυριούχους βρίσκονται 125 άτομα από τη Λαϊκή Κίνα.

Από την Ελλάδα στη λίστα του Forbes συμπεριλαμβάνονται ο Σπύρος
Λάτσης, στην 506η θέση ο Σπύρος Λάτσης με 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια, και οι Αριστοτέλης Μυστακίδης και Φίλιπ Νιάρχος στην 687η θέση με 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Από την Κύπρο υπάρχουν στον κατάλογο του Forbes τρεις άνδρες.

Στην 76η θέση εντοπίζεται ο εφοπλιστής Τζον Φρέντρικσεν με περιουσία 13,6 δισ. δολάρια. Ο εφοπλιστής Φρέντρικσεν απαρνήθηκε τη νορβηγική υπηκοότητα για να πάρει την κυπριακή καθώς στην φορολογικά πιο φιλική Μεγαλόνησο έχει και την έδρα των περισσοτέρων εταιρειών του.

Τα αδέλφια Χατζηϊωάννου είναι επίσης στη λίστα. Ο Στέλιος βρίσκεται στην 520η θέση ενώ ο αδελφός του Πόλυς είναι στην 988η θέση.

Η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς αποτιμήθηκε από το Forbes στα 76 δισ. δολάρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα