Δε ''βλεπει'' κυβερνηση εθνικου σκοπου ο σταυρος θεοδωρακης...

19:01 4/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Δεν «βλέπει» συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκτός και αν υπάρξει αναδιάταξη της πολιτικής γεωγραφίας ...
Σε αντίθεση δηλαδή με όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαρας στο Bloomberg, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» υποστήριξε την τακτική συγκλίσεων σε νομοσχέδια με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε δείπνο που παρέθεσε με τους βουλευτές του στο «Αλάτσι», είπε ότι επί της αρχής θα δηλώνει
«παρών» στα νομοσχέδια της κυβέρνησης και στη συνέχεια θα ψηφίζει εκείνα τα άρθρα, με τα οποία συμφωνεί.

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ και είπε πως, εάν τελικά η κυβέρνηση φέρει την τροπολογία για τις τηλεοπτικές συχνότητες, το «Ποτάμι» θα την στηρίξει.

Τη διαφωνία του ωστόσο εξέφρασε για μια σειρά διατάξεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που καταργεί τις φυλακές τύπου Γ’, ενώ εκτίμησε ότι ενστάσεις -για άλλους λόγους- θα εκφραστούν και από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Πέραν αυτού, ο κ. Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, και τον κάλεσε στο υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, που η κυβέρνηση θα προωθήσει τις επόμενες εβδομάδες στη Βουλή.

Πάντως, εκτός από πολιτική, το μενού είχε πλούσια κρητικά εδέσματα: ντολμαδάκια της κυρα-Αργυρώς, πίτα με σπανάκι, ριζότο με άγρια μανιτάρια και γραβιέρα Κρήτης, γαμοπίλαφο κ.ά.

Στο τέλος προσφέρθηκε το εκκεντρικό επιδόρπιο του μαγαζιού, που είναι τα κόλλυβα, αλλά και η καταπληκτική μους σοκολάτας.
Keywords
Τυχαία Θέματα