''δε θα κυβερνησουν τα ποταμακια οπως σκεφτονται τα συριζικια''...

"Είναι αναγκαίο πρώτα να υπάρξει συναίνεση και μετά να γίνουν εκλογές" επανέλαβε από το Ηράκλειο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης...
Ο Στ. Θεοδωράκης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ανέφερε πως στόχος των εκλογών δεν είναι η μεταβίβαση των... μερσεντές της εξουσίας στους επόμενους. "Δεν είναι αυτό που θέλει ο λαός" τόνισε ο ίδιος.
Ο ίδιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο
του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα. Μίλησε δηκτικά για τον μεγάλο στόχο του ΣΥΡΙΖΑ να... αυξήσει τα συσσίτια!
"Μα αυτό το κάνουν μη κυβερνητικές οργανώσεις , το κάνει ο Ιερώνυμος, το κανει ο Ειρηναίος. Όχι ένα κόμμα εξουσίας. Ένα κόμμα εξουσίας λέει πως θα φτιάξουμε τις δουλειές".
Φεβρουάριος θα ειναι ο πιο κρίσιμος μήνας της κρίσης σημείωσε" ο Στ. Θεοδωράκης τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται καινούργιες συναινέσεις. "Όπως δεν μπόρεσε ο Σαμαράς να κάνει τη διαπραγμάτευση. Έτσι δεν θα μπορέσει και ο Τσιπρας. Ούτε ο Θεοδωράκης. Μόνο ο Έλληνας μπορεί να κάνει τη διαπραγμάτευση" σημείωσε ο ίδιος.
Για τους υποψήφιους του Ποταμιού ανέφερε ότι θα ειναι άνθρωποι καθαροί και όχι λερωμένοι. "Δεν έχει κλειστές πόρτες το Ποτάμι. Εμείς έχουμε άλλο σχέδιο για τη χώρα. Δεν έχουμε κομματικό στρατό. Δεν θα κυβερνήσουν τα ... Ποταμάκια όπω σκέφτονται τα ... Συριζάκια" τόνισε ενώ συμπλήρωσε "Η χώρα δεν κυβερνιέται με τα πρωτοπαλίκαρα των αρχηγών αλλά απο τους καλύτερους Έλληνες".
Συναντήσεις

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη.
Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε φίλους και εθελοντές του Ποταμιού, στο Ωδείο Ρεθύμνου. Τη Δευτέρα το πρωί θα φύγει από τα Χανιά για την Αθήνα.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα