Αξιολογητες «μαϊμου» στην επιλογη δημοσιογραφων της νεριτ!!!

13:06 25/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όλες αυτές τις μέρες είχαμε ασκήσει κριτική για νοθεία απάτες και προβλήματα στις προσλήψεις. Χθες όλη την ημέρα οι φήμες οργίαζαν για πάγωμα και αναβολές των προσλήψεων με...
«μαϊμού» αξιολογητές.

Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε χθες και κρατήθηκε να δημοσιοποιηθεί σήμερα αφού οι εξελίξεις ήταν σε διαπραγμάτευση. Διαβάστε το είναι προφητικό, μετά την απόφαση να παγώσουν οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ και την σημερινή επίσκεψη Προκοπάκη στο Υπουργείο. Γράφαμε:

Η ΕΣΗΕΑ πρέπει
να πάρει θέσει και να ερευνήσει εάν είναι αλήθεια τα όσα διαρρέουν οι εργαζόμενοι του ραδιομεγάρου. Μιλάνε για όργια νοθείας και «μαϊμού» αξιολογητές, προκειμένου να επιλέξουν τα δικά τους «παιδιά» οι διορισμένες «συμμορίες».

Την ώρα που οι εισαγγελικές αρχές ερευνούν πλαστά έγγραφα και πιστοποιητικά προσλήψεων, η ηγεσία της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, ενεργεί μέσα από σκοτεινές διαδρομές. Συγκεκριμένα για να θέσει σε λειτουργία τυπικά το «μόρφωμα» ΝΕΡΙΤ λίγο πριν της εκλογές, προχωρά σε επιλογή δημοσιογράφων με τριτοκοσμικές διαδικασίες. Η έλλειψη ενδιαφερομένων αξιολογητών οδήγησε τη διοίκηση να διορίσει δικούς της, προερχόμενοι κυρίως από την ICAP.

Τώρα, τι σχέση έχει το προσωπικό της ICAP, με τη δημοσιογραφία, ας απαντήσει ο κ. Προκοπάκης. Μέσα στους αξιολογητές υπάρχει ένας καθηγητής και μία πρώην «στενή» συνεργάτιδα του Άκη Τζοχατζόπουλου για την οποία θα ασχοληθούμε εκτενώς μετά από έρευνα που έχουμε κάνει. Η ΕΣΗΕΑ αλλά και μάχιμοι αξιολογητές δημοσιογράφοι, που έχουν ζήσει στο πεζοδρόμιο και την πρώτη γραμμή του πολέμου δεν υπάρχουν.

Η διοίκηση προχωράει στην επιλογή των δικών της «παιδιών» φανερά και παράνομα αφού:
-Δεν έχουν αναρτηθεί ονόματα αξιολογητών
-Επιτροπές ενστάσεων που είναι περισσότερες από 1200-1500
-Τελικός πίνακας κατάρτισης επιτυχόντων δημοσιογράφων με βάση τα μόρια, 130+130=260 με τελική επιλογή 130 δημοσιογράφοι
-Επιτροπή ατόμων για τις προσωπικές συνεντεύξεις της τελικής λίστας.

Στο τέλος η «μαφία» θα βγάλει μία λίστα και θα πει αυτοί είναι οι 130 που επελέγησαν εν κρυπτό!!! Όποιος έχει αμφιβολίες για την «διαφάνεια» να πάει στα δικαστήρια. Παιδιά! μια «συμβουλή» σας δίνω. Όπου συναντάτε αξιωματούχο του μορφώματος, φτύσιμο, κλοτσιά και φάπα μήπως και... συνέλθουν.

Αλήθεια ένας Καψής που είχε «καψούρα» να φτιάξει τη νέα τηλεόραση, ο επονομαζόμενος και σουλτάνος τι έγινε; Έμαθα ότι στην Πάτρα τον γιουχάρισαν. Έχει το θράσος να κάνει περιοδείες. Γιοιυσουφάκια τρέξτε ο προστάτης σας κινδυνεύει!!!

Αλλά πάμε στις επιτροπές. Με σημαδεμένη τράπουλα, ποιος/ια «μαϊμού» μπορεί να κρίνει τον Φάνη Παπαθανασίου η δεκάδες άλλους καταξιωμένους συναδέλφους; Αυτές οι φούσκες και η κοπριά που «βάζουν» αλλού το μικρόφωνο αντί για το στόμα; Ο κ. Προκοπάκης και ο κ. Θωμόπουλος πρέπει να ντρέπονται.(!). Το ΔΣ να σοβαρευτεί, αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας, και το ΕΣ να ξυπνήσει από τη «νάρκη» τώρα που ήρθε άνοιξη!

Και εδώ συμβαίνει και το εξής περίεργο. Ενώ διόρισαν παράνομα «μαϊμού» αξιολογητές για δημοσιογράφους, στις άλλες ειδικότητες είναι όλα παγωμένα. Εκεί φαίνεται ότι θα χρειαστεί άλλου είδους μαγειρική και ψήσιμο!!! Μήπως τελικά το ραδιομέγαρο έχει ανακηρυχθεί αυτόνομο «κρατίδιο» με δικούς του νόμους; Κύριε εισαγγελέα έχετε το λόγο...Αν και μετά τις εκλογές όλα θα είναι διαφορετικά! Άντε για!
Keywords
Τυχαία Θέματα