Αυριο στην επενδυση

19:26 22/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ αύριο Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στην «Επένδυση»
«Αλλάζουν όλα»- Νέο πολιτικό σκηνικό και νέες ισορροπίες στη Βουλή- οι προτεραιότητες και οι παγίδες για τη νέα κυβέρνηση-Πρόσωπο κλειδί για την προεδρία της Δημοκρατίας ο Δ. Αβραμόπουλος – Το... μεγάλο στοίχημα της αυτοδυναμίας για το ΣΥΡΙΖΑ, οι πρωτοβουλίες για κλίμα εθνικής συνεννόησης και η αποφυγή
δεύτερων εκλογών – Δείπνα και συμμαχίες για την επόμενη μέρα στην Κεντροδεξιά.

Μεγάλη δημοσκόπηση της RASS - Σημαντική επιδείνωση όλων των στοιχείων εις βάρος της ΝΔ - Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει διευρυνθεί, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει προβάδισμα ασφαλείας 4,8%. - Προηγείται το Ποτάμι, στη μάχη για την τρίτη θέση (6,4%) και φαίνεται να αποκτά μια σχετικά διακριτή διαφορά έναντι του ΚΚΕ (5,4%) και της Χρυσής Αυγής (5,1%).
Νταβός – Οι ΗΠΑ και πάλι κυρίαρχες του παιχνιδιού – Εντυπωσιακή παρουσία της Κίνας.
Ανοιξε η πόρτα της Ευρώπης για τα μεταλλαγμένα - Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε ρύθμιση με την οποία στο εξής τα κράτη-μέλη θα αποφασίζουν εάν θα επιτρέπουν την καλλιέργεια τους εντός των συνόρων τους.

Διαβάστε ακόμα στην «Επένδυση plus»
«Νέο Μοντέλο» - Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημόσια περιουσία - Στο προσκήνιο οι διακρατικές συμφωνίες με Κίνα, Ρωσία αλλά και χώρες του αραβικού κόσμου - Τα 3 δισ. ευρώ μπορεί να φθάσουν εντός του έτους τα έσοδα από «ώριμες» επενδύσεις
«Εκροές καταθέσεων» - Ενέσεις ρευστότητας απο τον ELA σταθεροποιούν το τραπεζικό σύστημα.
«Απάντηση στην κρίση η αναδιάρθρωση του χρέους» - Συνέντευξη του Λάντον Τόμας των «NewYorkTimes».

Ειδικό 20σέλιδο ένθετο «Εκλογές 2015»
«Με ανοιχτά χαρτιά μπροστά στις κάλπες» Χρηστικές πληροφορίες, παραλειπόμενα, κίνηση υποψηφίων αλλά και οι προβλέψεις των στοιχηματικών γραφείων.
Μιλούν: Ευαγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Σπύρος Λυκούδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Φίλης, Γιώργος Φλωρίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Γιάννης Παππάς, Θόδωρος Μαργαρίτης, Κώστας Ξυλούρης, Γεωργία Πανοπούλου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Στάθης Λεουτσάκος.
Γράφουν: Πάνος Καμμένος, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Σοφιανός, Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα), Οδυσσέας Βουδούρης, ΕλεναΚουντουρά, Αθηνά Δρέττα, Ανδρέας Καρίτζης, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος.
Μη χάσετε ακόμη τις μεγάλες προσφορές της «Επένδυσης»
· Το 2οDVD της αγαπημένης σειράς των παιδιών Rabbits Invation, με 8 μεταγλωττισμένα επεισόδια.
· Το βιβλίο συνταγών της Νταϊάνας Κόχυλα για τις «μακαρονάδες του καλού καιρού».
Ενα βιβλίο γεμάτο συνταγές για μακαρονάδες και ζυμαρικά. Πιάτα εύκολα, νόστιμα, γρήγορα, οικονομικά αλλά υγιεινά και θρεπτικά από την Νταϊάνα Κόχυλα
· Το τρίτο CD Με τις επιτυχίες της μουσικής σειράς «Όταν τα ζευγάρια χόρευαν αγκαλιασμένα».
· Και το 8οCD με τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη "Της γερακίνας γιος", Από τη μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τίτλο «Η φωνή μου όλη».
Keywords
Τυχαία Θέματα