Αυριο απολογειται ο τομπουλογλου που κρατειται στη γαδα

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να δώσει τις πρώτες του εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν στα χέρια του τα προσημειωμένα από την αστυνομία 25.000 ευρώ ο πρόεδρος του νοσοκομείου...
Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος στη 1 μετά το μεσημέρι αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με την δική του εκδοχή, με βάση όσα είπε στους δημοσιογράφους που την Τετάρτη τον περίμεναν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, τα χρήματα αυτά δεν είναι «μίζα» για να δώσει το «πράσινο φως» σε διαφημιστική εταιρεία
προκειμένου να υλοποιήσει πρόγραμμα προβολής του νοσοκομείου αλλά προορίζονταν για... δωρεά!

«Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και το Θεό, η αλήθεια θα λάμψει» συμπλήρωσε επιμένοντας στην εκδοχή ότι πρόκειται για μια «στημένη υπόθεση».

Είναι, όμως, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος στις καταγεγραμμένες από την αστυνομία «διαπραγματεύσεις» για την ολοκλήρωση της παράνομης συμφωνίας, φέρεται να ακούγεται να λέει ότι «αυτοί θα πάρουν 190.000 ευρώ, εγώ να μην πάρω τίποτα; Χαζός είμαι...». «Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε "χρυσές δουλειές". Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» ακούγεται στις ίδιες συνομιλίες να λέει ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού».
Keywords
Τυχαία Θέματα