Ασχετοι!

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
οι καλοί μας οι δημοσκόποι, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια δεν πιάνουν ούτε τον... λήγοντα στα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για τις οποίες παρουσιάζουν προεκλογικές...
μετρήσεις, αρχίζω και πιστεύω ότι αν δεν είναι ''στημένοι'', είναι επικίνδυνα άσχετοι!
Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που προσπαθούν να... μαντέψουν το αποτέλεσμα της εκλογής για τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ. Αν είχαν έστω και 0,5% πολιτικό αισθητήριο, ή επαφή με την κοινωνία, το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος θα το αναζητούσαν από τη δεξαμενή των ενεργών πολιτικά πολιτών
κι όχι από τους ψηφοφόρους αποκλειστικά της ΝΔ, και μάλιστα από τους ψηφοφόρους των τελευταίων εκλογών, όπου είχαμε αποχή ρεκόρ και τη ΝΔ να χάνει 250.000 ψηφοφόρους, από την προηγούμενη κακή της εκλογικά επίδοση.
Αν ήμουν δημοσκόπος κι όχι μπακάλης, θα ρωτούσα: ''σας ενδιαφέρουν οι εκλογές στη ΝΔ;'' και ''ποιον θα ψηφίζατε αν ψηφίζατε για πρόεδρο της ΝΔ;'', Από το συνδυασμό των ποσοστών των απαντήσεων στις δύο αυτές ερωτήσεις, θα έβγαζα μία πρόβλεψη για την πρόθεση ψήφου.
Θα το γράψω για μία ακόμα φορά. Η αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ, ως το μοναδικό μεγάλο κόμμα που έχει απομείνει για αντίπαλο δέος στον Αλέξη, ενδιαφέρει πολλούς περισσότερους πολίτες από αυτούς που ψήφισαν στις τρεις τελευταίες εκλογές το κόμμα της ΝΔ. Οι ενεργοί πολιτικά πολίτες, επιθυμούν μία δυνατή ΝΔ, απαλλαγμένη από το βάρος των πολιτικών τζακιών,και γι αυτό θα κάνουν έναν κόπο σε ένα μήνα σχεδόν και θα χαλάσουν λίγα ευρώ, για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο πολιτικά αύριο για τη χώρα.
Αυτό οι δημοσκόποι, αδυνατούν μάλλον να το ''εντοπίσουν''.
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα