Αρχιζει η μαχη των γαλαζιων δελφινων

13:28 22/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες στις οποίες είχαμε αναφερθεί και εμείς ότι ο Β. Μεϊμαράκης αποφάσισε, μετά το εκλογικό σοκ, να δώσει ραντεβού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο Πολιτικό Συμβούλιο με...
τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, μαζί και με τους αμφισβητίες, παρά το γεγονός ότι έχει εξουσιοδοτηθεί από τα όργανα του κόμματος να παραμείνει πρόεδρος έως τον Ιούνιο του 2016, οπότε έχει καθοριστεί και η διενέργεια του συνεδρίου της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega,
σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει στη συνέχεια στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.

Απολύτως ορθή χαρακτήρισε ο Μάκης Βορίδης την έναρξη των διαδικασιών, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται έντονα στη μάχη της διαδοχής είναι και εκείνο του πρώην υπουργού Νίκου Δένδια.
Πλήρη στήριξη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στην ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων της συμφωνίας προσέφερε σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Σταθερός, στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ενώ αντίθετα ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα