Αρχισαν... οι "οικονομιεσ" στο εργασιας απο τον ιωαννη βρουτση !

17:34 27/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης
Αγαπητό Fimotro,
Δεν μπορούμε... να μην επικροτήσουμε την ενέργεια του Υπουργού Εργασίας Ιωάννη Βρούτση όπου με απόφασή του συγκρότησε Επιτροπή...
Μετεγκατάστασης των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με σκοπό την εξοικονόμηση 400.000 ευρώ ετησίως από μισθώματα που δίνει το κράτος για το κτίριο της οδού Πειραιώς 40 !
Έτσι... συγκροτήθηκε επιτροπή υπό τον κο Νικολόπουλο για μεταστέγαση του υπουργείου στην οδό Σταδίου 29 όπου στεγάζεται και η Γ.Γ Κοινωνικών ασφαλίσεων.
Ο Υπουργός Εργασίας κύριος
Ι. Βρούτσης τόνισε σχετικά με το όλο θέμα :
«Με την απόφαση αυτή, το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας αναμένεται να εξοικονομήσει 400.000 ¤ ετησίως από μισθώματα, πλέον των οικονομιών κλίμακας που θα επιτευχθούν εξαιτίας της μείωσης της γραφειοκρατίας και των λειτουργικών εξόδων. Επίσης, επιτυγχάνεται ο διαχρονικός στόχος της ενοποίησης των Υπηρεσιών του Υπουργείου».
΄Οπως πάντως... και νάχει το πράγμα η "συρρίκνωση" είναι ο μόνος δρόμος περικοπής εξόδων στο Ελληνικό δημόσιο και πρώτος... ο υπουργός Εργασίας άνοιξε το δρόμο με την νέα κυβέρνηση...
Παράδειγμα... για μίμηση...μακάρι να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Υπουργοί της νέας κυβέρνησης κάθε ευρώ είναι πολύτιμο !
Σας ευχαριστώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα