Αρχισαν οι διωξεις και η συρρικνωση της ερτ με συλληψεις συνδικαλιστων!

11:48 24/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Εκείνο για το οποίο φοβάμαι όμως και δεν σας το κρύβω, είναι το μέλλον και η προοπτική της ΕΡΤ3. Κι αυτό γιατί δεν πιστεύω ότι όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ήταν άσχετα...
και ανεξάρτητα από τους σχεδιασμούς κάποιων να ελέγξουν και να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή της ΕΡΤ3 και να την υποβαθμίσουν διοικητικά και λειτουργικά. Μακάρι να διαψευστώ..» Γιάννης Α. Μυλόπουλος τέως Πρόεδρος της ΔΕ της ΕΡΤ3.

Αυτά
ανέφερε μεταξύ άλλων σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 ο τέως πρόεδρος. Και δεν είχε άδικο. Μόνο που οι διώξεις δεν ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά από την Αθήνα και μάλιστα χτύπησαν την καρδιά του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΡΤ, την ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ. Το όργανο που την κράτησε ανοιχτή μέσα από θυσίες και αγώνες και συνέβαλε αποτελεσματικά στην επαναλειτουργία της, μέσω της ERTopen!

Η παραεξουσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που συνωστίζονταν στο πλευρό των αγωνιστών για να ακουστεί η φωνή τους, τώρα που έκαναν τη δουλειά τους και ήρθαν ξανά στην εξουσία τους εξοντώνουν στο γενικότερο σχεδιασμό συρρίκνωσης της ΕΡΤ και ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όρους νύχτας. Οι συνδικαλιστές αντιστέκονται στα σκοτεινά σχέδια της παραεξουσίας που θέλει να ελέγξει το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης!

Αντί να κυνηγήσουν τους εμπόρους κοκαΐνης, τους εγκληματίες και νονούς της νύχτας, συλλαμβάνουν συνδικαλιστές, κατάσχουν μηχανήματα, για παράνομη εκπομπή της ERTopen, όταν περισσότεροι από 7000 παράνομοι ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν στον Ελλαδικό χώρο. Φαίνεται ότι η παραεξουσία κυνηγάει «βατράχια» που την ενοχλούν και όχι τα νερόφιδα!!! Ποιος έδωσε την εντολή;
Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που εμφανίζεται προστάτης της ελευθερίας του λόγου και της ανεξαρτησίας της ΕΡΤ; Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι από την ERTopen, η σημερινή κυβέρνηση και όλα τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση, ήταν η φωνή τους μέσω του διαδικτύου και των ραδιοφωνικών σταθμών που λειτουργούσε «παράνομα!!!».

Τώρα που έκαναν τη δουλειά τους δεν χρειάζεται η ERTopen, εκπέμπει ....λαθραία δεν την έχουμε ανάγκη, πρέπει να κλείσει, και μάλιστα την ημέρα και ώρα της ...ορκωμοσίας. Συλλαμβάνουν-τυχαία-το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Καλφαγιάννη-Κούνη. Εκπέμπουν -λέει-παράνομα ραδιοφωνικό πρόγραμμα και στέκονται εμπόδιο στα σχέδια τους, για μια απαξιωμένη «Συριζανελίστικη» συνοικιακή ΕΡΤ που θέλουν να κάνουν το φορέα.

Ντροπή σε όσους πρεσβεύουν τέτοιες ιδέες, πιστεύοντας ότι θα κάμψουν τον αγώνα των εργαζομένων με συλλήψεις και διώξεις, για να αλώσουν την κρατική φωνή των Ελλήνων και του απανταχού Ελληνισμού!

Παιδιά της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ, συνεχίστε να φυλάτε Θερμοπύλες. Ο αγώνα σας δεν θα πάει χαμένος ακόμα και αν σας πνίγουν, «βραχνάς και θηλιά στο λαιμό» κατά ρήση Φλαμπουράρη!!!

Θα έρθει η ώρα που θα αναπνεύσετε καθαρό αέρα με πλούσιο οξυγόνο, όταν αυτοί θα βρίσκονται διασωληνομένοι στην εντατική από την οργή του Ελληνικού λαού για τα πεπραγμένα τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα