Απρεπη συμπεριφορα στο μεγαρο μαξιμου!

12:34 27/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Υπάρχουν κάποια κομματόσκυλα (ευτυχώς λίγα) που δεν κατάλαβαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, και έχουν απρεπείς-φασιστικές συμπεριφορές. Το πρόβλημα είναι ακόμα...
μεγαλύτερο, όταν αυτές οι συμπεριφορές βρίσκονται μέσα στο Μαξίμου. Η επιλογή τέτοιων προσώπων, βαραίνει στο ακέραιο, τους επιτελείς που επιλέγουν τέτοια άτομα, και τους δίνει θέσεις κλειδιά!

Η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, είχε πει, «ότι οποιαδήποτε απρεπή συμπεριφορά, η ευθύνη συνεργατών μου, βαρύνουν αποκλειστικά
εμένα , γιατί εγώ τους επέλεξα». Να υποθέσουμε το ίδιο και για ανθρώπους του Μαξίμου που επέλεξαν τέτοια «καμματόσκυλα» και συμπεριφορές;

Ολιγομελή αντιπροσωπεία απολυμένων από δημόσιο φορέα μετά από ραντεβού, βρέθηκε στο γραφείο διευθυντού υπουργού στο Μαξίμου για να παραδώσει προτάσεις σχετικά με σχέδιο νόμου. Μάλιστα έκαναν και παράκληση να βρεθεί τρόπος επιστροφής και των ατόμων που είχαν συμβάσεις ορισμένου χρόνου που δεν συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο. Του ανέφεραν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι ίδιοι, αλλά και οι οικογένειες τους με προβλήματα υγείας, και όχι μόνο επιβίωσης.

Όταν του έθεσαν το ερώτημα πως θα επιβιώσουν απολυμένοι και άνεργοι, εάν δεν επιστρέψουν στη δουλειά τους, πήραν μια απάντηση που τους άφησε κάγκελο: «Να προστεθείτε στα εκατ. ανέργων και να ζείτε όπως ζούσατε».

Κύριε υπουργέ. Μαξίμου. Τέτοιους συνεργάτες επιλέγετε; Να τους χαίρεστε. Με τέτοιο ήθος και φασιστική νοοτροπία θα τα πάτε μια χαρά, μαζί με τα golden boy(s) που μαζεύτηκαν στο Κυβερνείο.

Αλέξη, όλοι σε στηρίζουμε, πάρε «μαστίγιο» πριν είναι αργά. Με τέτοια κουμάσια(ευτυχώς λίγα), χωρίς παιδεία και ήθος δεν γίνεται δουλειά, έστω και αν μετρούνται στα δάχτυλα. Όλους αυτούς μαζεψέ τους και στείλε τους σε μοναστήρι να μονάσουν πρώτα η σε κάποιο παρθεναγωγείο, να πάρουν μαθήματα συμπεριφοράς! Διαφορετικά βλέπω να αναβιώνει με τη συμπεριφορά τους, η Φίλωνος, Ακομινάτου, και Φυλής. Και αν έχουμε τέτοια εξέλιξη, ούτε η οικονομική θέση όταν ταξιδεύουμε θα μας σώσει, ούτε η επιστροφή των βουλευτικών αυτοκινήτων!

Και κάτι ακόμα Αλέξη! Πες στα στελέχη σου να περιορίσουν λίγο τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και θεατρικές παραστάσεις. Ούτε αστέρες του Χόλλιγουντ δεν κάνουν τόσες παρουσίες στα ΜΜΕ. Οι περισσότεροι, εμφανίζονται μόνο και μόνο σαν «παρουσία» δεν έχουν τίποτα να πουν. Κακό σου κάνουν. Βάλτους λίγο τηλεοπτικό.. πιπέρι στο στόμα να συνέλθουν!

Οι διάλογοι τώρα με το διευθυντή Σ. στο Μαξίμου δεν μεταφέρονται, γιατί όχι μόνο δεν ακούγονται από μια αριστερή κυβέρνηση, αλλά δύσκολα και στο..... Μόνο που δεν τους είπε να κάνουν πιάτσα στη Συγγρού για να επιβιώσουν. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, χρόνια κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μέλος όχι μονό επιτροπών αλλά έχει και άλλες κομματικές ιδιότητες. Αυτό το πρόσωπο κατέχει διευθυντική θέση στο Μαξίμου!!!

Συμμετείχε στην αντιγραφεί νομοσχεδίου, και παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στο Κυβερνείο. Γνωρίζει πολύ καλά από λογιστικές πράξεις!!! Μόνο που δεν είναι καλός στον πολλαπλασιασμό.

Εδώ οφείλω στους αναγνώστες μου μία εξήγηση. Σε παλαιότερη ανάρτηση είχα αναφέρει ότι κάποιο νομοσχέδιο συντάχθηκε μετά από ποτό σε κάποια «μπυραρία». Μάλλον συντάχθηκε και με τη βοήθεια κάποιου λογιστικού γραφείου!!!!!!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα