Αποψε στις 9.00 ο μεγαλος τελικος

17:13 17/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ Η ΡΕΑΛ
ΕΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΘΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Σε έναν ακόμα αγώνα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με το τίτλο του αουτσάιντερ...
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η ΤΣΣΚΑ με το ποιοτικότερο ρόστερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ, ήταν πράγματι το φαβορί. Η Ρεάν δεν έχει την ίδια ποιοτική ομάδα, παίζει όμως στην έδρα της, στο γήπεδό της και είναι το μεγάλο
φαβορί. όλα αυτά βέβαια θα φανούτν μέσα στο γήπεδο. Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να έχει ακόμα περισσότερες ελπίδες, είναι να «σπάσει» τον γρήγορο ρυθμό της Ρεάλ και να την οδηγήσει σε σετ παιχνίδι. Αρωγός σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα είναι η τεράστια αμυντική ικανότητα της ομάδας του Ολυμπιακού να φρενάρει τα φαβορί και να τα κερδίζει με την άμυνά του.
Ο Ολυμπιακός στοχεύει σήμερα στο τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει, από τη στιγμή που ο βασικός κορμός των παικτών, είναι μαζί πολλά χρόνια και γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Αν ο Ολυμπιακός μετά τη Μπαρτσελόνα που απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας, μετά την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ που απέκλεισε χωρίς να το περιμένει κανένας, σηκώσει την κούπα μέσα στην Μαδρίτη, το γήπεδο της Ρεάλ, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο άθλο σε συλλογικό επίπεδο της χώρας. Δεν θα έχει ξαναγίνει!
Keywords
Τυχαία Θέματα