Αποδοκιμασιες μικροομολογιουχων σε ομιλια του παπαδημου...

20:31 19/6/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...
Όπου σταθούν και όπου βρεθούν, οι μικροομολογιούχοι που ζημιώθηκαν από το ελληνικό PSI διαδηλώνουν κατά των πολιτικών εκείνων, τους οποίους ...
κατηγορούν ότι ευθύνονται για την απώλεια των περιουσιών τους.

Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μουσικής, στη διάρκεια ημερίδας υπό τον τίτλο «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και σε συνεργασία
με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης, υπό την επιστημονική διοργάνωση του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου, αλλά και μετά το τέλος της, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η όλη εκδήλωση.

Ο κ. Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει, προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμoτέρων και η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Βίκτορ Κονστάντσιο.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα