''απο την κυριακη ειχαν ενημερωθει πασοκ - δημαρ'' ...

11:41 12/6/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Μέσα στο καλοκαίρι θα λειτουργήσει ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που θα αντικαταστήσει την ΕΡΤ, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι κυβερνητικοί εταίροι της ΝΔ ήταν ενήμεροι ήδη από την Κυριακή για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που προτίθεται ...
να καταθέσει η κυβέρνηση και εκτίμησε ότι οι διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ και της
ΔΗΜΑΡ δεν θα δαταράξουν την κυβερνητική συνοχή.

Ο νέος φορέας, όπως προβλέπεται στο σχέδιο νόμου που τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση θα είναι ανεξάρτητος από κάθε πολιτική και κομματική εξάρτηση, είπε ο κ. Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στο «Βήμα FM». Θα υπάρχει, είπε, πάνω από τη διοίκηση του νέου φορέα εποπτικό συμβούλιο από καθολικά αναγνωρισμένες προσωπικότητες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προέβλεψε ότι ο νέος φορέας θα έχει μειωμένο προσωπικό που θα κυμαίνεται μεταξύ 1200 και 1400 εργαζομένων, αλλά ήταν ανέτοιμος να απαντήσει στο ερώτημα πόσα κανάλια και ραδιόφωνα θα περιλαμβάνει. «Το οργανόγραμμα του νέου φορέα καταρτίζεται τώρα από ειδικούς συμβούλους», είπε.
Για τους εργαζόμενους που θα απολυθούν ανέφερε ότι θα αποζημιωθούν και στις προσλήψεις για το νέο φορέα θα προσμετρηθεί η εμπειρία και η προϋπηρεσία.
Keywords
Τυχαία Θέματα