Απο μνημονιακοι εγιναν αντιμνημονιακοι

15:35 24/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Aντιμνημονιακά χαρακτηριστικά αποκτούν ουκ ολίγα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενόψει μάλιστα και των ενδεχόμενων εκλογών που μπορεί να υπάρξουν λόγω αδυναμίας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση...
είναι και ο Χρ. Πρωτόπαπας, ο οποίος βγήκε εχθές για να πει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή στα μισθολόγια των νεοεισερχομένων στο δημόσιο.

«Σε
καμία περίπτωση δεν πρέπει η αλλαγή του μισθολογίου να είναι μια σειρά εμβαλωματικών λύσεων, απλώς και μόνο για να βγάλουμε μια υποχρέωση από την τρόικα», είπε, εχθές, ο Χρήστος Πρωτόπαπας στο Αθήνα 9,84, εξηγώντας ότι κατά τη συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας για τη στάση της.

Μέχρι εδώ καλά καθώς κανείς δεν θα πρότεινε το αντίθετο. Ειδικά σε μια εποχή που η κρίση έχει πλήξει πολλές ομάδες πολιτών.

Δεν είδαμε όμως το συγκεκριμένο στέλεχος να βάζει τις ίδιες κόκκινες γραμμές, όταν αποφασίστηκε και ψηφίστηκε η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που μιλούν για άλλη μια περίπτωση οβιδιακής μεταμόρφωσης που γίνεται ανάλογα με το κλίμα της συγκυρίας.

"Κοίτα να δεις που οι μνημονιακοί και οι υπέρμαχοι εφαρμογής του προγράμματος και της συνεργασίας με την ΝΔ έγιναν ξαφνικά αντιμνηνονιακοί. Τι άλλο θα δούμε σε αυτό το κόμμα", είναι η χαρακτηριστική έκφραση που χρησιμοποίησε στέλεχος, από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος, προσπαθώντας να περιγράψει την κατάσταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα