Απλα... αγνωριστη!

08:30 22/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Η «αγνώριστη» Νικόλ Κίντμαν στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue έχει ξεσηκώσει θύελλα σχολίων...
στον κόσμο του διαδικτύου. Η «παγωμένη» εικόνα της σταρ έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές της και έχει δώσει τροφή για συζήτηση στις κακές γλώσσες, που την... περιμένουν στη γωνία.

Το νέο τεύχος της αμερικανικής Vogue φιλοξενεί το πορτρέτο της Αυστραλής ηθοποιού, σε μια εικόνα που πάντως μοιάζει να έχει υποστεί
πολλές ώρες photoshop! Η φωτογραφία είναι του Patrick Demarchelier και δείχνει την Κίντμαν να φορά ένα εξώπλατο φόρεμα του Marc Jacobs, εκείνο που κλέβει τα βλέματα όμως είναι το πρόσωπό της, καθώς μοιάζει να έχει... ζωγραφιστεί, ώστε να δείχνει αψεγάδιαστο.

Ο ίδιος ο Marc Jacobs πόσταρε το εξώφυλλο στο Instagram, με τα σχόλια από κάτω όμως, κάθε άλλο παρά να είναι θετικά: «Δεν έπρεπε να την φωτογραφίσουν καν, εφόσον επρόκειτο να δημιουργήσουν εξαρχής ένα πρόσωπο» γράφει μια χρήστης, ενώ μια άλλη αναρωτιέται: «Τι δεν πάει καλά με το πρόσωπό της»;

«Φαίνεται γελοία, επιτέλους κάντε κάτι με το τρελό photoshop», τονίζει ένας τρίτος κι ένας τέταρτος γράφει: «Το χειρότερο είναι ότι έτσι είναι πιο άσχημη από ό,τι στην πραγματικότητα»!
Keywords
Τυχαία Θέματα