Απεκλεισε συνεργασια με πασοκ - νδ ο κουβελης

19:17 20/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, απέκλεισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. «Αποκλείουμε τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα υπό τον κ. Βενιζέλο
και με τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε...
ο κ. Κουβέλης μιλώντας στον Real Fm και πρόσθεσε: «Εμείς για την περίπτωση που η χώρα χρειαστεί κυβέρνηση συνεργασίας έχουμε πει ότι έχουμε κόκκινες γραμμές, προγραμματικού χαρακτήρα, έχουμε την κόκκινη γραμμή της φερεγγυότητας των προσώπων και των πολιτικών συμπεριφορών και βεβαίως όλα συναρτώνται και από το ποια θα είναι η δύναμη της Δημοκρατικής Αριστεράς και όπως αυτή θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση».
Θετική θα είναι η εισήγηση του Φώτη Κουβέλη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, που αποφασίζει το απόγευμα επί της πρότασης συνεργασίας με πέντε ανεξάρτητους βουλευτές, διαγραμμένους από το ΠΑΣΟΚ. «Εγώ θα εισηγηθώ θετικά, διότι και οι απόψεις τους και οι πολιτικές τους θέσεις έχουν πάρα πολλά κοινά σημεία, σχεδόν ταυτίζονται με τις πολιτικές διεκδικήσεις και τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς».
Keywords
Τυχαία Θέματα