Απατη 7,2 εκατ. ευρω απο εφοριακο της φαε αθηνων!

10:48 11/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Του Θάνου Πασχάλη
(από το : newpost.gr)
Σε πεδίο συστηματικής απάτης, αθέμιτων συναλλαγών και υπεξαίρεσης φέρεται πως είχε μετατρέψει μια εφοριακός το...
τμήμα εσόδων της ΦΑΕ Αθηνών ( υπάγεται στη φορολογική διοίκηση Αθηνών με αρμοδιότητα τον έλεγχο των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων) .

Οπως προέκυψε από έλεγχο που διενήργησαν οι
οικονομικοί επιθεωρητές μόνο τους τελευταίους 9 μήνες η εφοριακός φέρεται να καταχράστηκε το ιλιγγιώδες ποσό των 7,2 εκ.ευρώ,ενώ δόθηκε εντολή ο έλεγχος να επεκταθεί και στους προηγούμενους μήνες αλλά και χρόνια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρις στην παρατηρητικότητα ενός νέου στην εργασία εφοριακού ο οποίος διαπίστωσε περίεργες ταμειακές πράξεις και συναλλαγές στο τμήμα εσόδων και ενημέρωσε πάραυτα τη Γενική Γραμματεία Εσόδων.

Από τον μέχρι τώρα έλεγχο η εφοριακός φέρεται να προχωρούσε σε επαναλαμβανόμενες εκδόσεις γραμματίων συμψηφισμού οφειλών μεγάλων επιχειρήσεων και στη δημιουργία ανυπόστατων τίτλων πληρωμής με αποκλειστικό σκοπό την υπεξαίρεση μεγάλων ποσών από τα ταμεία της ΦΑΕ Αθηνών για ίδιον όφελος η όφελος τρίτων.

Με εντολή του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή διατάχθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ,ενώ για την υπόθεση έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ο υπόλογος διευθυντής και προιστάμενος του τμήματος εσόδων αλλά και πρώην διευθυντές και υποδιευθυντές της ΦΑΕ Αθηνών.
Keywords
Αναζητήσεις
ποια ειναι η εφοριακοσ φαε αθηνων, φαε αθηνων
Τυχαία Θέματα