Απαντωντας στον ''κυνουλκο''...

11:54 30/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Απαντώντας στον '' Κυνούλκο '' ο οποίος αναφέρθηκε στο άρθρο μου με τίτλο '' Περίεργα σημάδια '' θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
1. Παρακάμπτοντας όλους τους χαρακτηρισμούς που...
αναφέρονται στο πρόσωπο μου ( ''κοντή μνήμη'', ''κατηγορεί εμμέσως συγκεκριμένους πολιτικούς'', '' ξύπνησε μια ωραία πρωία'' κλπ) καθώς φυσικά και την αναφορά και τα υπονοούμενα για υπαρκτά ή μη πρόσωπα και προσπαθώντας να παρακολουθήσω τη σκέψη του γράφοντος, μέσα από ένα εξαιρετικά κακογραμμένο κείμενο, τόσο συντακτικά, όσο και ορθογραφικά, απαντώ, ότι με το άρθρο
μου δεν φιλοδοξούσα, σε καμία περίπτωση, να κάνω συγκριτική μελέτη των προεκλογικών περιόδων που έχει περάσει ο τόπος. Αντίθετα, αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της σύντομης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε τη στιγμή αυτή.
2. Όσο για τα '' περίεργα σημάδια '' άλλων εποχών ,θεωρώ ότι είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο τόπος αυτός, εδώ και δεκαετίες, ταλαιπωρείται από αυτά. Άρα δεν αναφέρθηκα περαιτέρω σε κάτι που είναι πασιφανές.
3. Σχετικά με το περιστατικό τώρα της σύλληψης του Αιμίλιου Λιάτσου, αν και σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύω να τον ερμηνεύσω, καθώς θεωρώ ότι είναι απολύτως ικανός να το κάνει μόνος του, θα πω μόνο, ότι ως έμπειρος δημοσιογράφος που είναι, όταν αποφασίζει να δημοσιεύσει κάτι, αυτόματα αναλαμβάνει και το ρίσκο της πράξης του. Αυτό εξάλλου το αποδεικνύει και η συμπεριφορά του πριν, κατά και μετά τη σύλληψη του.
Κλείνοντας, θα ήθελα απλά να επισημάνω στον '' Κυνούλκο '' ότι εγώ γράφω επώνυμα, ενώ εκείνος όχι. Και αυτό το αναφέρω μόνο, λόγω των υπονοούμενων που θέλησε να περάσει τεχνηέντως στην παρέμβαση του. Και φυσικά να τον ευχαριστήσω για τον χρόνο που διέθεσε για να αναφερθεί στο άρθρο μου.
Keywords
Τυχαία Θέματα