Αντωνη τωρα ειναι πολυ αργα...

12:32 13/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά και του παρόντος αγαπητέ Αντώνη δεν δίνουν καμιά ελπίδα ανάκαμψης της πάλε ποτέ κραταιάς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν για 40 περίπου...
χρόνια. Έχεις ένα σύνθημα που λες «σταθερά βήματα μπροστά». Έχεις δίκιο, σταθερά βήματα μπροστά. Αλλά μπροστά, έχει γκρεμό, τι στο διάολο, μας λες να αυτοκτονήσουμε;

Από την άλλη ο Βαγγέλης, φύτεψε την «ελιά», δεν κατάλαβε όμως ότι είναι άγρια και οι καρποί της «άχρηστοι». Έτσι από το σκάψιμο και φύτεμα της
«αγρελιάς», ξεπήδησε νερό που έγινε...ποτάμι. Μόνο που το «ποτάμι» έχει μέσα λασπόνερα και δεν μπορούν να αναπτυχθούν ζώντες....οργανισμοί. Η αυτοί που αναπτύσσονται είναι επικίνδυνα «μικρόβια».

Οργώνοντας από το 1981 την Ελλάδα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, με τους αρχηγούς των κομμάτων, και επικοινωνώντας με τον κόσμο σε όλη αυτή τη διαδρομή, σήμερα βλέπω ένα τελείως διαφορετικό τοπίο.

Ίσως είναι η πρώτη φορά από την καθιέρωση των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα που οι δημοσκόποι θα κλαίνε το βράδυ των εκλογών(!). Νομίζω ότι την έρευνα των δημοσκοπήσεων, θα έπρεπε να έχουν αναλάβει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ψυχολόγοι και ψυχίατροι!!!

Επικοινωνιακά και τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, καλό θα είναι, να περπατήσουν στους δρόμους και τις αγορές, και να αφήσουν τις μικρές η μεγάλες συγκεντρώσεις, σε κλειστούς η ανοιχτούς χώρους, και τις «φανφάρες». Εκεί θα καταλάβουν τη «γλύκα» της κοινωνίας και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Χώρας.

Οι εξελίξεις στα δυο μεγάλα κόμματα μετά τρις εκλογές θα είναι ραγδαίες. Ο κόσμος έχει αλλάξει και δεν καταλαβαίνει από διλλήματα, οράματα, υποσχέσεις και μνημόνια. Τα παραμύθια τέλειωσαν. Οι ψηφοφόροι όλων των τάσεων, αποχρώσεων και χρωμάτων έχουν πάρει την αποφασή τους και δεν περιμένουν τις δυο Κυριακές για να ικανοποιήσουν τα πολιτικά τους πιστεύω.

Οι δημοσκόποι ας δημοσκοπούνται μέχρι την τελευταία ώρα. Σε επόμενη ανάρτηση, και μετά από επεξεργασία στοιχείων και συγκρίσεων θα έχετε και τα αποτελέσματα σε μεγάλο ποσοστό για τι θα συμβεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα