Αντωνη πηγαινε στον καραμανλη και βρειτε εναν τριανταρη για να τον βγαλετε μπροστα

11:07 26/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Αντώνη καλημέρα,
Δεν έχεις παράπονο, εμείς στα λέγαμε και στα γράφαμε γι αυτά που θα έρθουν στις εκλογές. Όχι. Δεν είχαμε διαβάσει την γυάλινη σφαίρα. Απλά γνωρίζαμε που πάει το πράγμα και είχαμε...
αντιληφθεί τις τάσεις της κοινωνίας.
Αντώνη, δεν είναι ώρα για να σου απαριθμήσουμε τα δεκάδες εγκληματικά
λάθη που διέπραξες σε βάρος των πολιτών και της χώρας γενικότερα. Αυτό θα γίνει αφού κάτσει ο κουρνιαχτός του εκλογικού αποτελέσματος.
Εμείς λοιπόν, απλά σου επισημαίνουμε ότι εκεί που έχει φτάσει η ΝΔ ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ξανακερδίσει εκλογές. Θα είναι μονίμως δεύτερη, για να μην σου πούμε ότι εάν η Χ.Α. δικαιωθεί ποινικά, τη δεύτερη θέση στο μέλλον θα την βλέπεις με... κιάλια!!!
Αντώνη, δεν έχεις πολλές επιλογές. Θέλεις να σου πούμε την άποψή μας; Διάβασε την λοιπόν και εσύ αποφασίζεις.
Πήγαινε στον Κώστα Καραμανλή και συνεννοήσου μαζί του για το μέλλον της ΝΔ. Καθίστε κάτω και βρείτε έναν τριαντάρη για να τον βγάλετε μπροστά. Έναν τριαντάρη της διπλανής πόρτας που δεν θα προέρχεται από πολιτικά τζάκια, ένα νέο πολιτικό που θα μπορέσει να ενώσει την παράταξή σου.
Για εμάς αυτή είναι η μόνη επιλογή.
Αντώνη, θέλεις να μετατρέψεις τη ΝΔ σε κόμμα του 15%; Μείνε στην ηγεσία της. Θέλεις να την κάνεις μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με μέλλον και προοπτική; Βρείτε με τον Καραμανλή ένα νέο και άφθαρτο τριαντάρη και ρίξτε τον στη μάχη της πολιτικής.
Αυτή είναι η γνώμη μας και στη μεταφέρουμε για να μην λες ότι δεν στα είχαμε πει...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα