''ανωριμος αλλα εντος συνταγματικου τοξου ο συριζα''...

00:07 24/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει μέσα κάποια ακραία στοιχεία, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να πει κάποιος ότι είναι κόμμα πέρα και έξω από το συνταγματικό τόξο, ...
δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνέντευξή του στον στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ 1».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να καταδικάζει ακραίες ενέργειες σε πορείες, καθώς και δηλώσεις βουλευτών του οι οποίες καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικά μίση,
προσθέτοντας ότι αυτός είναι και ένας λόγος που δεν έχει δείξει ότι είναι ώριμος στον πολιτικό του λόγο σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει γύρω από τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι τέτοια προβλήματα λύνονται δια νόμου, ενώ χαρακτήρισε λάθος το να ειπωθεί εκ προοιμίου πως πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το θέμα θα πρέπει να εξεταστεί πάλι από την αρχή. Παράλληλα, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση περί εμπλοκής ή συνεργασίας στελεχών του Λιμενικού Σώματος με μέλη της Χρυσής Αυγής, ώστε να απαιτούνται έλεγχοι στο Σώμα.
Σχολιάζοντας τις γερμανικές εκλογές, ο υπουργός Ναυτιλίας χαρακτήρισε τον κόμμα των Φιλελευθέρων και όχι την Άγκελα Μέρκελ ως τον σκληρότερο αντίπαλο της Ελλάδας στην γερμανική πολιτική, συμπληρώνοντας πως ο κατακρημνισμός του Ρέσλερ δείχνει ότι οι ακραίες φωνές δεν επιβραβεύονται.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα